Consultanta Gratuita in Luna Iulie. Suna Acum!

Boala Basedow Graves

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul bolii Basedow-Graves

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru boala Basedow Graves. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Basedow-Graves este o boala endocrina autoimuna caracterizata prin proeminenta (exoftalmia) globilor oculari si multiple modificari in axul hormonal care duc la dezechilibre majore, inclusiv cariace. Este considerata totodata cea mai frecventa cuaza de hipertiroidism. Pentru tratarea sa recomand urmatoarea combinatie de produse naturiste Calivita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, reglator al axului endocrin si adjuvant implicit in echilibrarea ca functionalitate a glandei tiroide).

- Strong Bones (0-1-1 inainte de masa, regleaza regleaza contractiile musculare prin relaxarea musculaturii netede si striate, combate carceii si contracturile).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, fluidizeaza circulatia, oxigeneaza fluxul sanguin, actioneaza ca protector ocular si cardiovascular).

- Noni capsule (1-1-1, inainte de masa, sustine imunitar si echilibreaza sistemul nervos).


Observatie: Se va efectua un tratament de 2-3 luni continuu.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!