Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Ginecomastie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea Ginecomastiei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru TIROIDITA AUTOIMUNA (Hashimoto). Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Ginecomastia este o boala endocrina caracterizata prin cresterea anormala a glandei mamare la barbat. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa - echilibreaza axul hormonal - in special mecanismele hormonale tiroidiene - prevenind astfel disfunctiile din aceasta afectiune).

- Vital Man (1-1-0 dupa masa, regleaza sinteza de hormoni masculini).

- Ocean 21 (1-1-1 inainte de masa, regleaza metabolismul de detoxifiere si glanda tiroida, implicata in dereglarile hormonale din ginecomastie).

- Noni capsule (1-1-1 dupa masa, sustine imuinitatea generala si sistemul neuro-endocrin).- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul HORMONE si IMMUNE (legat de functionarea corespunzatoare a sistemului hormonal si imunitar).


Observatie: Se va urma schema de tratament 2-3 luni continuu.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!