Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Amigdalita

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul amigdalitelor

Amigdalele sunt mase de tesut limfatic localizate in partea din spate a cavitatii bucale. Ele produc anticorpi destinate sa ajute corpul sa combata infectiile respiratorii. Cand aceste tesuturi se infecteaza la randul lor, afectinea poarta denumirea de amigdalita.

Simptome:

- Dureri intense in gat, cu amigdale rosii, marite ca volum. Pe amigdale poate exista o secretie sau pot aparea pete albe.
- Ganglionii limfatici submandibulari, mariti ca volum si durerosi.
- Febra usoara si cefalee.

Amigdalita afecteaza cel mai frecvent copiii intre 3 si 7 ani, varsta la care este posibil ca amigdalele sa joace rolul cel mai activ in combaterea infectiilor. Deobicei amigdlita nu este grava cu exceptia cazurilor cand se dezvolta abcesul amigdalian. In astfel de cazuri edemul care apare poate fi suficient de sever pentru a bloca respiratia copilului. Alte complicatii pot fi infectiile articulare secundare (otita medie) si problemele glandelor adenoide.

Cauzele amigdalitelor:

- infectia cu streptococ, aceeasi bacterie care provoaca si faringita streptococica;
- virusurile guturaiului sau ale gripei (uneori).

Pentru a controla amigdalele copilului, puneti-i pe limba coada unei linguri si rugati-l sa spuna "aaa" in timp ce indreptati o lumina spre partea din spatele cavitatii bucale. Daca amigdalele au o culoare rosu-viu, atunci ele sunt inflamate.

Terapiile cu produse naturiste sunt eficiente in ameliorarea simptomelor sau in combaterea recidivelor. Insa in primul rand tratati cu antibiotice faza acuta de manifestare. Un abces amigdalian trebuie tratat de un medic de medicina alopata (medicina clasica). Extirparea chirurgicala a amigdaleor nu este o solutie fericita, fiind efectuata mult mai rar in zilele noastre decat in trecut. Actualmente medicii opereaza amigdalele doar in cazuri sevre, cum sunt amigdalitele cu caracter recidivant.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru AMIGDALITA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Amigdalita acuta reprezinta o afectiune ce consta in inflamarea si aparitia unor zone purulente pe amigdalele faringiene, cauzata de infectii virale si suprainfectari bacteriene, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Para Protex (1-0-1 la copiii mai mari de 5 ani si 1-1-1 la adulti, administrate dupa masa; poseda roluri multiple: antiviral, antibacterian, antifungic, crescand astfel imunitatea locala contra microbilor de orice fel) sau Garlic Caps (in acelasi regim de administrare, stimuleaza imunitatea si regenerarea locala).

- White Willow (1-1-1 la copii dupa 5 ani si 1-2-1 la adulti, la 30 de minute dupa masa, cu multe lichide; are efect antiinflamator reducand durerea faringo-amigdaliana si disconfortul la inghitire).

- Liquid C Plus (luata 1-0-1 lingurite, dupa masa, la copii, respectiv 1-1-1 lingurite, dupa masa, la adulti, are rol antiseptic si de stimulare a sistemului imunitar, sterilizand focarele microbiene existente)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DURERE, MERIDIAN.

Observatie: Se efectueaza o cura completa de 2-3 luni iar in caz ca reapare, se intervine in mod special asupra imunitatii.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!