Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Acufene - Zgomotele in urechi

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratarea acufenee-lor (zgomotelor in urechi)

Zgomotele in urechi, cunoscute si sub numele de acufene (gr. phainen = care anunta sperante), pot fi intalnite atat la unii bolnavi de urechi si bolnavi psihici, precum si in hipertensiune arteriala, intoxicatii cu chinina, cu ocazia schimbarilor bruste de altitudine sau la persoanele cu corpi straini in ureche. Aceste zgomote sunt percepute sub forma de fluieraturi, vajaituri, batai de ciocan sau de clopot, mai ales seara, cand se sta cu capul pe perna.

Unele zgomote din urechi pot beneficia, intr-o buna masura, de remedii naturale.

Masuri igienice:

- evitarea meselor copioase, a expunerilor la soare sau la temperaturi foarte ridicate;
- controlul periodic al tensiunii arteriale.

Alimente de evitat: grasimile animale, conservele, pestele sarat. Reducerea consumului de sare este o masura binevenita.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ACUFENE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Acufenele reprezinta simptom ce apare ca urmare a perturbarii circulatiei cerebrale de diverse cause: hipertensiunea arteriala, spondiloza cervicala ce comprima arterele de la baza creierului, traumatisme ale urechii, accident vascular cerebral etc., pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!