Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Afte - inflamatii si ulceratii in cavitatea bucala

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul inflamatiilor si ulceratiilor cavitatii bucale (aftelor)

Aftele sunt vezicule mici (basicute) localizate pe mucoasa buzelor sau a obrajilor, mai intai transparente, apoi opace, inconjurate de o margine rosie. Dupa spargerea lor, raman mici ulceratii acoperite de un depozit galbui si o aureola rosie, foarte dureroase.

Se vindeca dupa 2-8 zile. Pot aparea si in vulva sau rect (mai ales la copii). Sunt cauzate de consumarea de substante iritante, toxice, avitaminoze, surmenaj, boli infectioase.

De multe ori sursa este infectioasa, microbul fiind luat din lactate de vaci bolnave, iar afectiunea apare deobicei cand oraginsmul este stresat, iar sistemul de aparare slabit. Stomatitele pot aparea in general prin exacerbarea florei obisnuite favorizata de tartrul dentar, de iritatii datorita consumului de alcool, de substante chimice, condimente, a fumatului, sau a unei igiene dentare necorespunzatoare. Stomatita virala este de regula cea aftoasa sau cea herpetica, iar stomatita produsa de diferite ciuperci este candidoza. Stomatita tuberculoasa si sifilitica este mai rara.

Tratamentul stomatitelor aftoase se bazeaza pe solutii dezinfectante, preparate imuno-stimulatoare, vitaminizante, intretinerea igienei gurii si evitarea substantelor iritante.

Se recomanda schimbarea alimentatiei: evitarea hranei acide, a celei care contine grasimi.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru AFTE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Aftele reprezinta o afectiune ce consta in aparitia unor leziuni discret inflamate si ulcerate pe mucoasa cavitatii bucale, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- ProBioBalance (1-1-1 pentru adulti, 1-0-1 pentru copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 pentru copiii pana la 10 ani, administrate inainte de masa; are rolul de a regla ph-ul la nivelul cavitatii orale si tubului digestiv si in acest fel determina cicatrizarea leziunii aftoase).

- Para Protex (1-1-1 pt. adulti, 1-0-1 pt. copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 pt. copiii pana la 10 ani, administrate dupa masa; confera o para protectie impotriva microbilor ce patrund in cavitatea bucala, fiind un bun adjuvant in sterilizarea acestor focare).

- Vitamina C 1000 mg (1-1-0 pentru adulti, 0-1-0 pentru copiii intre 10-17 ani, administrata dupa masa, este un excelent cicatrizant la nivelul mucoasei bucale producand reducerea pana la disparitie a inflamatiei si ulceratiei ce formeaza afta) sau Lion Kids C Vitamin (pentru copiii pana la 10 ani, 1-1-0 dupa masa).

- Liquid Clorophill (1-1-1 lingurite inainte de masa) - ajuta la cresterea imunitatii generale a corpului si combate aparitia recidivelor.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DETOXIFIERE, PIELE.

- Optional, se va face gargara cu apa acida (vezi dispozitivul Aquarion), respectiv spalarea cu apa acida a zonei inflamate, practica deosebit de eficienta in sterilizarea locala externa a leziunilor aftoase din cavitatea bucala sau vulva/rect.

Observatie: Se efectueaza o cura completa pana la terminarea flacoanelor si se repeta in caz de reaparitie.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!