Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Vaginita infectioasa

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea vaginitei infectioase

Vaginita este o afectiune ce consta in inflamatia vaginului, secundara dezechilibrului florei normale bacteriene ca urmare a acumularii microbiene.

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru VAGINITA INFECTIOASA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea vaginitee infectioase (cu alti germeni decat Candida si Tricomonas - vezi in cazul acestora: Tratamentul pentru Candida, respectiv Tratamentul pentru Tricomonas) recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex (1-1-1 dupa masa) sau URX (1-1-1 dupa masa), contine substante active anti-infectioase care elimina microorganisemele de la nivelul tractului urinar, fiind un foarte bun antifungic si antiparazitar.

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa, se administreaza 3 luni continuu doar la adulti, asigura un echilibru optim de minerale si vitamine cu efect de intarire a sistemului imunitar si preventia manifestarilor alergenice; este un bun detoxifiant si depurativ, antiseptic, antiinflamator si antibacterian).

- Pure Yucca (1-0-1 la copiii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, in timpul mesei, 2 luni continuu, purifica si elimina toxinele intestinale si sanguine).

- Oregano Oil (4-4-4 picaturi in pahar cu apa si suc de lamaie, blocheaza dezvoltarea fungilor, microbilor si parazitilor).

- Immunaid (1-1-0 la copiii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza sinteza de imunoglobuline - inclusiv a celor raspunzatoare de manifestarile alergenice).

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure pe an cu pauza intre ele pentru intarirea imunitatii si prevenirea reaparitiei alergiilor.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!