Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Chisturi ovariene

Tratament cu produse naturiste CaliVita pentru combaterea chisturilor ovariene

Mai jos va oferim o schema detaliata de tratament natural impotriva dezvoltarii chisturilor oavriene. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Chisturile ovariene reprezinta o afectiune determinata de un dezechilibru in sinteza hormonilor sexuali feminini. Pentru tratarea sa recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza intreg axul endocrin la femeie, normalizand concomitent si nivelurile hormonilor sexuali).

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; creste vitalitatea feminina din punct de vedere al sexualitatii si fertilitatii - lucru important deoarece o mare parte din femeile cu chisturi ovariene dezvolta aceasta disfunctie pe fond de de sterilitate) sau Zen Thonic (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, prin continutul de xantone, zmeur si struguri rosii actioneaza favorabil ca antimutagenic si antitumoral la nivel de tesut ovarian in aceasta afectiune).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; reprezinta antistresul natural ce stimuleaza cresterea sintezei de endorfine - "hormonii starilor de buna dispozitie" - diminuand in acest fel impactul stresului asupra echilibrului ovarian).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, actioneaza in directia remisiei tumorilor de tip chisturi ovariene si ovare fibrochistice prin continutul de soc negru, astragalus si vitamina C).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, ajuta la resorbtia chisturilor ovariene prin aportul de oxigen activ la celule impreuna cu apa saracita in deuteriu si restructurata magnetic, combinatie care prezinta excelente proprietati antitumorale si antidegenerative la nivel de tesut si celula).

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!