Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Parodontopatie si paradontoza

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul parodontopatiei si parodontozei


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PARADONTOZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.
Afectiunile gingivale sunt caracterizate prin infectii ale gingiei si ale celorlalte tesuturi care sustin dantura. Forma intiala, mai usoara, poarta denumirea de parodontopatie, in timp ce formele mai grave, care pot duce la pierderea danturii, sunt cunoscute sub denumirea de parodontoza. Pentru tratarea optima a acestui tip de afectiuni recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni (lichid) (1-1-1 lingurite inainte de masa pentru copii in cura de 3 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta gingiilor sau 1-1-1 linguri inainte de masa pentru adulti, in cura de 3 luni continuu, cu acelasi efect).

- C 1000 (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, trofic al capilarelor gingivale impiedicand sangerarile).

- Coenzyme Q10 Sublingual (0-1-0 dupa masa, numai la adultii de peste 30 ani in cura de 2 luni continuu, stimuleaza circulatia, oxigenarea si revitalizarea tesuturilor gingivale din cavitatea bucala).

- Oregano Oil (4-4-4 dupa masa, 2-3 luni si clatire bucala apa + ulei; sterilizeaza, calmeaza local si combate inflamatiile gingivale).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Circulatie, Imunitate, Detoxifiere, Piele, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor. Se va clati gura tot timpul cu apa acida, deosebit de benefica pentru dezinfectie si cicatrizare la nivelul cavitatii bucale.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!