Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Hemoragii gingivale

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul hemoragiilor gingivale

Sangerarea gingiilor se datoreaza traumelor, infectiilor si inflamatiilor. Gingiile care prezinta o dunga rosiatica la baza dintilor sunt un semn de gingivita. De acordat o atentie deosebita sangerarilor prelungite care, in afara de discomfort, pot indica boli precum leucemie si alte boli de sange.

_____________

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HEMORAGIA GINGIVALA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea hemoragiilor gingivale mai ales sub aspectul prevenirii recurentelor (ca scadere in frecventa si intensitate) recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Coenzyme Q10 Sublingual (1-1-0 dupa masa, 2 luni continuu, realizeaza oxigenarea tesuturilor gingivale si regenerarea lor).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu si gargara seara dizolvand 1 lingurita intr-un pahar cu apa, este un antioxidant excelent care impiedica degenerarile gingivale la nivel de tesut si celula, curata si dezinfecteaza, alcalinizeaza si cicatrizeaza; completeaza eventualele carente de vitamine si minerale).

- Liquid C Plus (1-1-0 lingurite dupa masa) - intervine favorabil pe fragilitatea vasculara capilara de la nivelul gingiilor.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!