Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Miopie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul miopiei

Printre defectele principale ale vederii se numara si miopia. In acest caz subiectul vede mai bine de aproape decat de la distanta. Globul ocular al miopului este mai lung si imaginea se formeaza inaintea retinei. Acest defect se corecteaza cu ochelari sau cu lentile de contact dar poate fi ajutat si cu preparate naturiste pentru regenerarea circulatiei la nivel ocular, a celulelor cu conuri si bastonase.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ameliorarea MIOPIEI. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru ameliorarea acestei suferinte recomand urmatoarea schema de tratament ajutator pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Lutein Plus (1-1-0 inainte de masa, 3-4 luni continuu, are functie de antioxidant important la nivelul ochiului in special pe pata galbena a retinei, acolo unde se formeaza imaginea).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, previne degradarea membranelor ochiului; retinolul, coenzima Q10 si ginko-biloba din compozitia sa imbunatatesc circulatia si oxigenarea ochiului, vederea pe timp de noapte si acuitatea vizuala generala).

- Omega 3 (0-1-1, inainte demasa, 3 luni continuu, amelioreaza tulburarile de vedere in general, combate degenerarea maculara).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Ochi, Sistem nervos, Circulatie, Sistem imunitar, Relaxare, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!