Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Conjunctivita alergenica

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament pentru conjunctivita alergenica

Conjunctivita este o boala oculara foarte frecventa, in special la copii, care se caracterizeaza prin inflamarea mucoasei conjunctive. Ca factori de risc in prodcerea afectiunii evidentiem: fumul, praful, corpii straini conjunctivali, gazele toxice sint considerati factori favorizanti importanti in producerea conjunctivitelor.

Conjunctivitele sint de mai multe tipuri:

- catarale (conjunctiva este inflamata)
- purulente (pe linga inflamatie este prezenta si o secretie purulenta, alb galbuie)
- pseudomembranoase (este prezenta o secretie fibrinoasa cu false membrane)
- nodulare
- eruptive

Ca simptome bolnavul acuza usturimi, senzatia de arsura oculara, senzatia de "nisip in ochi", mincarimi, intepaturi.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru CONJUNCTIVITA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Conjunctivita este o afectiune ce consta in inflamarea conjunctivei oculare declansata de o serie de factori alergeni. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Ocean 21 (1-1-1 lingurite pentru copii si 1-1-1 linguri pentru adulti, inainte de masa, 3 cure - sau flacoane - pe an, actioneaza prin intarirea sistemului imunitar si imbunatatirea starii generale).

- Immunaid (1-1-1 pentru copii si 1-2-1 pentru adulti inainte de masa, 3 cure - sau flacoane - pe an, regleaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia alergiilor).

- Beta Carotene (0-1-0 la copii si 1-1-0 la adulti, in timpul mesei, 5 zile pe saptamana cu 2 pauza, 3 cure - sau flacoane - pe an, mentine sanatatea conjunctivei oculare).

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!