Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Menopauza problematica (ameliorarea simptomatologiei)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca suplimente alimentare pentru femeile la menopauza si pentru preintampinarea neplacerilor asociate acestei perioade

Menopauza este un fenomen fiziologic caracterizat prin incetarea definitiva a menstruatiei (gr. men = luna, pausis = incetare), ce survine in jurul varstei de 50 de ani. In cele mai multe cazuri ea este insotita de nervozitate, insomnie, bufeuri (valuri de caldura), dureri de cap, etc. Acest ansamblu de simptome mai este cunoscut sub denumirea de climacteriu (gr. klimacter = scara, grad). Menopauza se poate instala si artificial, ca urmare a extirparii sau iradierii ovarelor.

Alimente de evitat: carnea, fainoasele, cafeaua, ceaiul, alcoolul, condimentele.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ameliorarea simptomatologiei neplacute a MENOPAUZEI. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Menopauza reprezinta o perioada delicata in viata unei femei, in care menstruatia inceteaza si apar diverse tulburari hormonale ce determina aparitia unor semne si simptome neplacute. Pentru tratarea acestora si optimizarea menopauzei recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Menopausal Formula (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; asigura un aport optim de minerale, vitamine si alti nutrienti vitali pentru femeie in perioada de menopauza pentru buna functionare a sistemului imunitar, hormonal, nervos si prevenirea instalarii osteoporozei secundare).

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; regleaza statusul hormonilor sexuali feminini prevenind atrofierea mucoasei vaginale, scaderea apetitului sexual normal din aceasta etapa delicata).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita "hormonul bunei dispozitii generale" combatand astfel insomniile, starile depresive si anxietatea).

- Pro Selenium (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; indeparteaza bufeurile - valurile de caldura asociate cu transpiratie, tulburarile de dispozitie si alte manifestari neplacute).


Observatie: Se pot face 2-3 cure anual cu pauza intre ele si se pot asocia eventuale ttratamente hormonale de substitutie.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!