Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Leucopenie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratamentul Leucopeniei (scaderea numarului de leucocite)

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru LEUCOPENIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Leucopenia este scaderea numarului de leucocite sub 3000-4000/mm cub, avand drept rezultat afectarea sistemului imunitar al organismului. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Immunaid (1-1-1 dupa masa 2 luni continuu, sustine sistemul imunitar in ceea ce priveste nivelul optim al tuturor tipurilor de imunoglobuline ce mentin sangele in parametrii fiziologici).

- Noni (suc) (1-1-1 linguri inainte de masa 2 luni continuu, stimuleaza refacerea rezistentei generale a corpului fizica si psiho-mentala, precum si capacitatea de aparare impotriva a diverse afectiuni oportuniste cu impact amplu in organism pe fondul acestei boli).

- Shark Aid (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, stimuleaza regenerarea leucocitara si formarea de noi leucocite).

- Garlic Caps sau Para Protex (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, este un bun sterilizator intern al sistemului digestiv, antiseptic, anti fungic si antiparazitar; stimuleaza digestia, astfel incat accesul la celule al principiilor nutritive din hrana si din suplimentele naturiste sa fie optim).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 2 luni continuu, reface starile anemice asociate sindromului de leucopenie).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare: IMMUNE (sistem imunitar), CIRCULATION (circulatie si sistem vascular), NERVES (sistem nervos), DETOX (detoxifiere), PANCREAS (ficat si pancreas), MERIDIAN (meridiane energetice).

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!