Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Anemia prin deficit de Cobalt si vitamina B12

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul anemiei

Anemia este o boala produsa de scaderea numarului de globule rosii din sange sau modificarea lor (forma, marime, incarcare cu hemoglobina, etc.). Dupa origine, anemiile sunt de mai multe feluri: prin pierdere de sange ori distrugerea globulelor rosii, prin lipsa de fier, prin insuficienta medulara, toate avand insa drept cauza declansatoare insuficienta aprovizionare cu oxigen a tesuturilor. Bolnavii de anemie obosesc foarte repede, sunt palizi, acuza ameteli.

Mai pe larg, fenomenele sunt urmatoarele:

Eritrocitele sunt globulele rosii care contin hemoglobina, pigmentul respirator. Hemoglobina are proprietatea de a se combina usor cu O2 si CO2 si indeplineste rolul de transportor intre plamani si tesuturi. Dupa eliberare de O2 si CO2 ele isi pierd nucleul si devin hematii (4,5 milioane pe milimetru cub la femei si 5 milioane la barbati). Traiesc 100 de zile, iar cele batrane sunt degradate in splina si maduva osoasa. Scaderea sub 4 milioane de eritrocite la barbati si 3,5 milioane la femei indica o anemie.

Anemia se produce din cauza insuficientei aprovizionari a tesuturilor cu O2, fenomen avand diferite cauze:
- organismul nu are hematii suficiente;
- hematia nu are suficienta hemoglobina (aport insuficient de Fe - cand, de exemplu, Fe lipseste din sol, deci din vegetatie, din carnea ierbivorelor si nu ajunge la om - se administreaza saruri organice cu Fe);
- hemoglobina este alterata si nu are Fe disponibil (ca in intoxicatiile cu oxid de Carbon, de exemplu, in regiunile industriale, cand oxidul de se combina cu hemoglobina si formeaza un compus, carbohemoglobina si Fe nu.
- cand organismul nu mai poate fixa O2 in cantitate suficienta - solutia este schimbarea locului si a aerului incarcat cu oxid de Carbon;
- este posibil ca sistemul de producere a globulelor rosii, situat in maduva rosie a oaselor, sa nu functioneze si sa nu poata forma noi hematii - aceasta se poate intampla in urma unei iradieri puternice cu raze X sau gama - se apeleaza la tratamente (de preferinta naturiste anti iradiere si mutatii suferite datorita diferitelor radiatii)
- fie ca insesi tesuturile nu pot fixa O2 (fiind intoxicate, de exemplu cu cianura).

In cazul anemiilor bolnavul devine obosit si palid. Se mareste ritmul batailor inimii, inima trebuind sa pompeze mai mult sange pentru a compensa deficitul de oxigen.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ANEMIE.Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Anemia este o deficienta calitativa si cantitativa a hemoglobinei din sange. Deoarece hemoglobina transporta oxigenul de la plamani la tesuturi, anemia conduce la hipoxie (lipsa de oxigen) in organe. Exista mai multe tipuri de anemie, insa doar unele se pot trata cu produse naturiste, acestea fiind urmatoarele:

Anemia prin deficit de Cobalt si vitamina B12:

- Mega B Complex (0-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; aduce un aport corespunzator de vitamine din grupul B in organism contracarand astfel deficientele prezente si efectele negative asupra organelor din aceasta afectiune; substantele din compozitie exogeneaza sangele)

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; regleaza flora bacteriana si ph-ul intestinal, favorizand in acest mod o absorbtie optima la nivel digestiv in sange)

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa; 2 luni continuu; oxigeneaza in profunzime la nivel celular inlaturand astfel una din principalele cauze ale anemiei; hraneste celula si are rol de crestere a imunitatii si a rezistentei organismului la boli, ameliorand simptomatolgia ce se dezvolta in aceste forme de anemie)

- Power Mins (1-0-1 inainte de masa, 3 luni, - completeaza deficitul de Cobalt).

Se va face o cura continua de 2-3 luni.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!