Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Convulsii asociate cu Epilepsia la copii

Convulsii asociate cu Epilepsia la copii - prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

- Ocean 21 (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, hraneste celula - inclusiv cea neuronala - cu o multitudine de principii active si nutrienti de care aceasta are nevoie pentru a functiona corect, oxigeneaza la nivel neuronal - lucru deosebit de important in convulsii, intareste sistemul imunitar al copilului, protejeaza sistemul nervos, asigura cresterea normala).

- Para Protex (1\2 - 1\2 - 1 in timpul mesei, 3 luni continuu, intareste imunitatea impotriva virusilor si bacteriilor, previne infectiile in sfera ORL) SAU Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, stimuleaza imunitatea prin efectul sau antimicrobian si antiviral).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 6 luni continuu, imbunatateste oxigenarea creierului, elimina starile de agitatie si neliniste, relaxant muscular).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului, oxigenarea creierului (aceasta fiind considerata una din cauzele principale ale crizelor de epilepsie), asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la celule, a oxigenului la sistemul nervos. Totodata, apa alcalina contine minerale ionizate care actioneaza pe post de conductor electrochimic de la o celula la alta, optimizand procesele organice de la cele mai incipiente nivele, in special la nivelul creierului.

Observatie: Tratamentul se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!