Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Convulsii asociate cu Epilepsia la adulti

Convulsii asociate cu Epilepsia la adulti - prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

- Rhodiolin (1-2-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, stimuleaza intreg axonul neuronal, relaxand la nivel de sinapsa nervoasa).

- Coenzyme Q10 (1-1-0 dupa masa, 2 luni continuu apoi obligatoriu 1 luna pauza, oxigeneaza celula neuronala imbunatatind functionarea sistemului nervos central).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, efect linistitor pe celulele neuronale din creier).

- Noni (1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, are efecte antistres si trofic al conexiunilor neuronale din creier, actionand totodata direct pe scoarta cerebrala).

- Vital A (1-1-0, dupa masa, regleaza nivelul mineralelor si vitaminelor din organism, in special la nivelul sistemului nervos).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), aceasta contribuind la reducerea acidozei corpului, oxigenarea creierului (aceasta fiind considerata una din cauzele principale ale crizelor de epilepsie), asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea constanta a nutrientilor la celule, a oxigenului la sistemul nervos. Pe de alta parte mineralele ionizate din apa alcalina, odata ajunse la cele mai profunde nivele in corp, actioneaza pe post de conductor electrochimic de la o celula la alta, optimizand procesele organice in special la nivelul creierului.


Observatie: Tratamentul se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!