Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Tratamente naturiste pentru ten catifelat si fara acnee

Tratamente naturiste pentru ten catifelat si fara acnee

Patru retete naturale pentru a obtine o piele si un ten catifelat fara acnee.

De ce ar vrea cineva sa isi consume timpul, sa isi creeze probleme pentru a face propriile produse de ingrijire a pielii? Ei bine,  daca nu te deranjeaza sa fii bolnav si sa dezvolti tot felul de boli de piele pe tot parcursul vietii, daca nu te deranjeaza faptul ca cele mai multe produse comerciale sunt bombe cu explozie intarziara pentru a exploda pe sistemul dumneavoastra imunitar si sa arunce in aer functiile creierului, atunci, ignora acest articol. Du-te inapoi la rutina de zi cu zi, la sapuneala obisnuita si la datul cu creme fara nici o informatie in prealabil.

Pe de alta parte, daca doriti sa fiti mai tanara si suficient de sanatoasa pentru a va bucura de viata de zi cu zi  puteti incepe crearea unei linii proprii de produse pentru uz personal. Daca sunteti cu adevarat ambitioasa, puteti salva cateva dintre prietenele dumneavoastra impartasindu-le aceste retete.

Exista mii de produse comerciale de ingrijire a pielii care umplu rafturile magazinelor. Nu estre nici un singur  produs dintre acestea care sa nu contina si ingrediente toxice, cum ar fi:  PG (propilen glicol), PEG (polietilen glicol), DEA (dietanolamina), MEA (momoethanolamine), TEA (trietanolamina) si lista poate continua pe pagini si pagini. Substantele chimice toxice sunt folosite pentru a face un produs  sa miroase frumos, pentru a crea un aspect mai placut, pentru a extinde termenul de garantie si pentru a crea o textura si consistenta dorita. Toate aceste adaosuri chimice provoaca probleme grave de sanatate, cum ar fi cancerul, diabetul, boli de ficat, de rinichi si pot chiar ajuta procesul de imbatranire.

  Lotiunea demachianta si hidratanta Aquabelle Hydrating Cleanser Lotion este alegerea potrivita pentru curatirea chiar si de mai multe ori pe zi a fetei si decolteului, atat de importante in mentinerii frumusetii si sanatatii pielii. Curata in profunzime si, in acelasi timp, hidrateaza puternic tenul.

Un sondaj recent a aratat ca femeile tind sa foloseasca in medie douasprezece produse de ingrijire personala in timp ce barbatii utilizeaza in medie sase produse. Majoritatea acestor utilizatori nu stiu  ca fiecare produs contine multe substante chimice toxice cum sunt cele enumerate mai sus. Folosind putina matematica, o femeie se expune intr-o zi la 160 de substante chimice toxice! Din cele 80.000 de substante chimice folosite in prezent in produsele de ingrijire a pielii, doar 200 dintre acestea au fost testate pentru singuranta noastra.

 Pentru a va ajuta sa deveniti propriul dumneavoastra fabricant de produse de ingrijire, am inclus patru retete de baza din propria mea colectie. Incercati-le. Veti ajunge sa va iubiti  pielea catifelata dupa utilizarea acestor retete si nu veti mai dori sa va intoarceti la produsele din comert niciodata.

  • Reteta pentru Sare de baie


- 4 cesti de sare de mare, sare amara sau sare cuser.

-aproximativ douazeci de picaturi din ulei esential favorit.

- 1 lingura de ulei de masline, ulei de nuca de cocos sau ulei de vitamina E.

Prima data combinati cele doua uleiuri, apoi folositi o pipeta si adaugati cu atentie sarurile avand grija sa nu se dizolve doar un singur produs. Periodic se amesteca pentru a raspandi uleiuri. Pastrati intr-un borcan de sticla cu capac.

Variatii: incercati sa adaugati o cana de lapte praf, fulgi de ovaz sau sapun lichid cu glicerina pentru beneficii suplimentare. De asemenea, adaugand cateva flori uscate, cum ar fi petale de trandafir puteti realiza un frumos cadou. Nu e nimic mai relaxant ca o cada plina de flori plutitoare care poate sa te faca sa te simti ca un rege!

  Crema regeneratoare de zi Aquabelle Regenerating Cream are ca principale componente apa vie (apa saracita in deuteriu), ceramidele, care regenereaza pielea si cresc capacitatea acesteia de a mentine o hidratare potrivita. Ceramidele mentin flexibilitatea pielii, atenueaza ridurile si protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu.

 

  • Crema din Unt de Shea denumita si "aurul femeilor" pentru ten si piele


- 450 grame unt de shea nerafinat

- 35 grame de ulei de jojoba

- 1 lingurita din uleiul esential favorit

Topiti untul de shea intr-un recipient cu fund dublu amestecand foarte incet.  Sa fiti atenta sa nu se topeasca prea repede, trebuie sa se lase sa fiarba la foc mic. Trebuie sa fie complet topita si sa aiba o consistenta moale. Untul de shea poate deveni granulat daca este topit prea repede si  poate pierde o parte din proprietatile sale benefice in cazul in care temperatura este prea mare. Topirea intr-un cuptor cu microunde este o optiune atat timp cat se utilizeaza un vas de sticla si se amesteca din cand in cand.

Pentru a elimina caldura folositi inca un recipient transferand din unu in altul. Se adauga ulei de jojoba folosind mixerul pe treapta 3 sau 4 timp de 20 de minute. Lasati sa stea timp de 2 minute inainte de a amesteca ingredientele. Untul va incepe sa se ingroase cand se raceste si devine pufos. Dupa ce incepe ingrosarea, adaugati uleiul esential ales si continuati sa amestecati in reprize scurte. Veti sti ca este gata atunci cand aspectul si textura este ca de frisca bine batuta. Bagati amestecul la frigider pana se raceste complet. Crema se pastreaza la loc uscat si racoros. Incercati sa adaugati o lingurita de pudra de mica pentru ca pielea sa capete un aspect perlat.

Beauty Formula - prin continutul in vitamine din complexul B, colagen, colina si minerale regleaza secretia de sebum si contribuie la repararea epidermului lezat) alternand dupa fiecare flacon cu cate un flacon de Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, ajuta in remisia afectiunilor dermatologice prin continutul de apa saracita in deuteriu si oxigen stabilizat; se vor face si tamponari externe cu solutie 5 ml de OxyCrystal in 500 ml apa).

 

  • Lotiune de corp si de maini


- Jumatate ceasca de ulei, alegerea ta: migdale, susan, masline, seminte de struguri, unt de cacao, unt de shea, ulei de avocado, ulei de nuca de cocos
- Jumatate cana de apa distilata fiarta sau o poti inlocui o apa de trandafir, o infuzie de plante sau chiar ceai
- 2 linguri de ceara de albine
- 3 capsule de ulei de Vitamina E


Combinati uleiul (stoarce uleiul de Vitamina E din capsula dupa strapungere) si ceara de albine intr-un bol de cuptor cu microunde. Setati cuptorul la o temperatura medie si verificati o data la 15 - 20 de secunde pana cand amestecul este complet topit. Se adauga putina apa clocotita la un moment dat si folosind o spatula se amesteca cu atentie. Adaugati apa si amestecati pana obtineti textura dorita. Puteti utiliza apa mai multa sau mai putina, in functie de preferintele personale, dar tineti  cont de faptul ca aceasta se va ingrosa cand se raceste.

Se asteapta sa se raceasca si se toarna intr-un recipient de sticla. Vitamina E este un conservant natural care va ajuta la mentinerea termenului de valabilitate.

Variatii: se adauga cateva picaturi din uleiul esential favorit pentru a lasa pielea parfumata.

 

Evening Primrose Oil este un produs naturist pe baza de acizi grasi nesaturati extrasi din planta Primula De Seara: acidul linoleic si gama-linoleic, al caror rol in organism este deosebit de important pe parte de echilibrare hormonala, sanatatea parului, pielii si unghiilor

 

 

  • Scrub facial si de corp


Utilizati reteta de la Lotiunea de corp si de maini dar reduceti cantitatea de apa folosita daca preferati o consistenta mai groasa. Exfoliant poate fi adaugat sub forma de fulgi de ovaz, sare de mare, saruri Epsom, cojile de nuci pisate sau chiar samburi pisati de caise sau piersici.

Daca va place un exfoliant mai fin, amestecati ingredientele din lotiune cu un mixer de mana in timpul fazei de racire. Amestecati timp de cateva minute, se lasa sa stea timp de 2 minute, se repeta pana cand amestecul este de o consistenta pufoasa. Folosind o lingura sau o spatula puneti amestecul exfoliant intr-o sticla cu gura larga sau un borcan de plastic.

Variatii: Se adauga cateva picaturi de colorant pentru sapun in timp ce amestecati in apa sau adaugati cateva picaturi din uleiul esential favorit.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!