Top 10 remedii naturiste pentru indigestie

Top 10 remedii naturiste pentru indigestie

Top 10 remedii naturiste pentru indigestie


Poate este vorba despre alimente de tip fast food, gustări târziu în noapte, mâncat rapid ca adolescenți sau adulți tineri! Oricare ar fi cazul, este întotdeauna util să cunoaștem unele remedii din casă pentru indigestie, şi să avem ajutoare dacă este cazul. 
Putem opta pentru soluții medicamentoase din farmacii, dar să nu uităm de remediile naturale.
Există multe remedii naturale diferite pentru indigestie, dar să ne concentrăm pe câteva:

# 1. Tratează indigestia cu mentă 
Una dintre cele mai bune metode de a trata indigestia este de a mânca sau bea ceva pe bază de mentă. Poţi ingera menta ca şi pastilă. În mod alternativ, pentru o sursă mai naturală, de ce să nu îţi îmbunătăţeşti ceaiul cu nişte mentă? Mulți oameni preferă zilnic menta după mese pentru a-și ajuta digestia, indiferent dacă au indigestie sau nu.

# 2. Tratează indigestia cu fenicul
Bea o cană de ceai de fenicul sau dacă nu ai, ceai de anason. Acesta va elimina orice indigestie.

# 3. Tratează indigestia cu ghimbir
Această plantă este cunoscută pentru remedierea stării de greață și pentru alte beneficii pentru sănătate. O altă utilitate majoră a ghimbirului este în caz de indigestie. Ghimbirul poate fi luat ca tabletă, sau ceaiu de ghimbir, care tinde să  calmeze și să amelioreze indigestia. Uneori, simplul fapt că mănânci prea repede sau tensionat poate conduce la indigestie.
Pe de altă parte poate doreşti să păstrezi niște bere de ghimbir în frigider, deoarece aceasta funcționează și pentru indigestie, așa cum se întâmplă şi pentru greață.

# 4. Tratează indigestia cu bere amară
Da, este corect! Bea o jumătate de pahar de bere amară. Ierburile și hameiul care se află în bere ajută la digestie. Cu toate acestea, nu bea prea mult deoarece poţi să te trezeşti cu o mahmureală nedorită. Berea amară poate avea acest efect dacă nu eşti obişnuit cu ea!

# 5. Amestec preventiv
Dacă te aştepţi ca după o mâncare picantă stomacul să facă probleme,  recomand următorul truc:
amestecă o linguriță de oțet de mere cu o linguriță de miere într-un pahar cu apă caldă, bea cu 30 de minute înainte de a mânca. Această combinaie ajută digestia.
O altă variantă similară este cunoscută în China, în Asia, unde oamenii beau apă fierbinte și ceaiuri calde pentru a ajuta digestia după orice masă. De aceea, veți găsi întotdeauna ȋn restaurantele asiatice, inclusiv cele tradiționale chinezești, ceai fierbinte după masă.

# 6. Tratează indigestia cu apă minerală
Bulele din apa minerală vor reduce deseori indigestia, așa că să ai mereu o sticlă în frigider.
# 7. Rădăcină de lemn dulce
Lemnul dulce în general, chiar și sub formă de beţişoare, poate ameliora indigestia. Totuşi, din nou menţionez, cea mai rapidă versiune este cea naturală. 
# 8. Tratează indigestia cu ceai de muşeţel
Bea acest ceai şi nu numai că înlătură indigestia, dar te va şi relaxa dacă te pregăteşti de somn, îţi va induce în mod natural o stare de somn.

# 9. Lapte
Acest aliment poate sau nu să funcționeze. Depinde cât lapte bei înainte de ora de culcare. Laptele acționează ca nutrient. Nu este niciodată o idee bună să mănânci cu 2-3 ore înainte de la culcare, dacă este posibil. Asta pentru a permite o  digestie optimă a alimentelor și pregătirea pentru un somn bun.

# 10. Tratează indigestia cu ulm roşu
Dacă indigestia are loc în mod regulat, ia tablete cu extract de ulm roşu; ar fi soluția excelentă. În timp, peretele intestinului va fi optimizat, reducând astfel indigestia.
 După cum se poate vedea, cele zece metode naturale de tratare sau prevenire a indigestiei, sunt ușor de aplicat și te pot scuti de mult disconfort. Astfel, poţi fi liniştit că stomacul tău nu va reacţiona în mod nedorit după ce mănânci ceva picant sau orice altceva ce poate crea probleme de digestie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!