Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Slabeste in 3 zile, cu dieta Dr. Oz

Slabeste in 3 zile, cu dieta Dr. Oz

Slabeste in 3 zile, cu dieta Dr. Oz


Dr. Oz este în mod constant întrebat despre curele de detoxifiere a organismului, la care el a raspuns întotdeauna ca ele  nu sunt eficiente sau chiar nu sunt necesare atât timp cât avem o dieta sanatoasa. Preocupările sale in legatura cu aceste diete pentru detoxifiere a organismului au fost, în general, lipsa de calorii și privarea de nutrienti esentiali pentru organismul nostru in timpul acestor cure. Sub o presiune tot mai mare, el a decis să se adune o echipă de experți și sa creeze propria dieta de detoxifiere si curatare a organismului, in acest fel el se asigura ca vom avea suficiente calorii si nutrienti pe toata perioada acestui proces.
 
Impreuna cu doctorul Mark Hyman si dieteticianul Julieanna Hever, expert in diete pe baza de plante, Dr. Oz si echipa sa medicala au elaborat un plan pentru detoxifierea organismului intens pe trei zile, aceasta dieta indeplineste toate indicatiile, aproximativ 1200 de calorii/zi impreuna cu multe vitamine, minerale si poate cel mai important factor intr-o cura de detoxifiere, fibre.
 
Initial au fost luate in calcul si alimentele solide cum ar fi salate și fructe întregi, dar intr-un final au optat doar pentru piureuri. Acest lucru se datorează faptului că cei mai multi dintre noi nu mesteca hrana suficient de eficient pentru a distruge zidul de celuloză, deci, pentru a elibera substantele nutritive in interior. Când fructele și legumele sunt transformate într-un smoothie, blender-ul face toata traba pentru noi, el permite substantelor nutritive sa intre rapid in sistemul nostru, și nu doar sa calatoareasca prin corp și să fie eliminate.
 
Practic dieta noastra standard este cea care ne face rau. Consumam in hrana de zi cu zi mai multe chimicale decât oricând. Corpurile noastre devin intoxicate atunci când această sarcină de toxine devine mai mare decât poate gestiona sistemul nostru normal de detoxifiere. Acest lucru afecteaza fiecare sistem din organism.
 
Principalele semne care arata nevoia unei cure de curățare si detoxifiere a organismului sunt urmatoarele: dureri de cap, dureri musculare, oboseală, constipație, creșterea în greutate, balonare si afectiuni ale pielii cum ar fi acneea.
 
Fiecare ingredient poate fi găsit la un magazin alimentar local. Nici un magazin de specialitate nu este necesar. Trei zile, un blender și aproximativ 100 de lei este tot ce ai nevoie, crede Dr. Oz. Factura mea pentru alimente a fost mai aproape de 250 lei - Nu știu ce preturi au americanii pentru fructe, dar aș dori prețurile sale!
 
Începe în fiecare dimineață in felul corect!
 
Primul pas este un ceai verde cu lamaie. Ar trebui să bei acest ceai de îndată ce te trezești dimineața. Ceaiul verde are catechine pentru a ajuta la scăparea de toxine, tot ea leaga moleculele de metal în ficat, ajută cu sevrajului usor provocat de lipsa cafelei. Bautorii de cafea vor aprecia această băutură în fiecare dimineață. Lamaie are fitochimicale care stimuleaza detoxifierea ficatului si curata intestinul.
 
Un pliculeț de ceai verde, o felie de lamaie si o lingurita de indulcitor pe baza de ștevie. Am observat ca o felie intreaga de lamaie a fost un pic cam mult. Am folosit cam o jumatate de felie de lamaie in ceaiul meu și am băut un altul la mijlocul dimineații, când de obicei merge o cafea :)

 

Mic dejun Smoothie:

Scopul principal al acestui amestec este de a începe procesul de eliminare și reduce balonarea. Ingrediente: 1 cană cu apă Semințe de in 1 lingura Zmeură 1 ceasca 1 banana ¼ cana spanac Unt de migdale 1 lingura Suc de lamaie 2 lingurite Toate ingredientele din această băutură trebuie sa lucreze împreună pentru un efect maxim. Untul de migdale este bogat in calciu, vitamina E și grăsimi pentru a absorbi nutrienții liposolubili. Zmeura are vitamina C pentru a ajuta la absortia fierului din spanac. Asigurați-vă că incepeti sa dati prin blender semintele de in, acestea se amesteca până când sunt pulverizate si pur si simplu se transforma in faina, altfel nu veți obține beneficii de la ele.

 

Prânz Smoothie:

Acum, că balonarea s-a diminuat, avem nevoie sa creștem aportul de energie. Aceasta este o băutură energizantă naturala. Ingrediente: 4 stocurile de telina 1 ceasca varza 1 castravete ½ mar verde Ulei de nucă de cocos 1 lingura ½ var ½ cana lapte de migdale 1 cană ananas (proaspăt) Dr. Hydman a insistat asupra uleiului de nucă de cocos în acest shake. Aceasta este o grasime sanatoasa care alimenteaza celulele creierului, reduce inflamatia, și creeaza o senzatie de sațietate. Un coktail cremos ca o pina colada, spune el. Eu tind sa am o parere usor diferita :)

 

Cina Smoothie:

Această băutură este pentru hidratare. Ingrediente: ½ cană de mango (doua mango curațate) ½ ceasca de afine 1 ½ cană de apă de nucă de cocos 1 ceasca varza rasă 1/4 dintr-un avocado Suc de lamaie 1 lingura Semințele de in 1 lingura vârf de cuțit de piper Cayenne(piper rosu sau alb). Dr. Hydman citează o lecție de bază de la scoala de medicina "Soluția pentru poluare este diluarea".

Este timpul sa alungam toxinele din intestine. Apa de nucă de cocos ajuta cu aceasta. Acesta înlocuiește, de asemenea, electroliți, care pot fi eliminati din greșeală in timpul acestui proces. Bogat în grăsimi, datorită semințelor de in si avocado-ului, in acest shake gasiti toate vitaminele liposolubile și minerale de care aveti nevoie seara.

De asemenea, aceasta bautura are un aport foarte ridicat in fibre. ½ avocado are jumătate din cantitatea zilnică recomandată de fibre.

Tot dupa cina este recomandat și un supliment de Omega 3.

 

Gustare smoothie:

Repetați oricare din cele 3 piureuri la mijlocul după-amiezii pentru o gustare. Eu prefer piureul pentru cina, are un gust minunat.

 

O baie fierbinte pentru detoxifiere :

Transpirația toxinelor este foarte importanta pentru o detoxifiere completa, unele produse chimice vor iesi din organism numai în acest fel . Faceti asta baie în fiecare seara pentru rezultate maxime . Umpleti cada cu apa foarte fierbinte , 10 picaturi de lavanda , 2 ½ cani săruri de baie Epson (foarte importante). Stai la "macerat" :) timp de 20-30 de minute . Acest lucru ajuta sistemul limfatic, pune circulația în mișcare si transpira toxinele afara din organism. Sărurile Epson conțin magneziu pentru a activa enzimele și sulf pentru a stimula procesul de detoxifiere din interiorul organismului.
 

Am ajuns la sfarsitul celor 3 zile, acum ce facem?

Metabolismul este repornit, așa că încercați să mănâncati bine si dupa aceasta cura de detoxifiere. Pastrati o parte din piureuri in dieta voastra, de exemplu, ca o alternativă de mic dejun . Mananca o multime de fructe si legume pentru a menține starea generala de bine.
 
Obezitate, scaderea apetitului-Remedii, retete si produse naturiste (advita.ro)
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!