Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Electrosmog: Descoperă Pericolul Ascuns în Casa Ta!

Electrosmog: Descoperă Pericolul Ascuns în Casa Ta!
În ziua de astazi, toţi suntem victimele radiaţiilor electromagnetice  care provin din nenumărate surse.


Fiecare sursă are propriul său
câmp electromagnetic (EMF), un val de energie radiantă, care slăbeşte în intensitate odată cu creșterea distanţei.
Organismul nostru foloseşte impulsuri electrice în mod natural, în mai multe scopuri (pentru gândire, transmiterea de informaţii senzoriale, iniţierea mişcărilor musculare şi controlul bătăilor inimii). Chiar şi procesele chimice care se desfăşoară în celulele, în sângele, ţesuturile şi organele noastre, despre care nu am spune niciodată că pot fi de natură electrică, toate acestea se bazează pe sarcinile electrice din interiorul organismului pentru funcţionarea adecvată.
Când o undă electromagnetică ne traversează organismul, aceasta induce un curent electric în corp și câmpul energetic propriu va fi perturbat.
Fiecare pas cucerit de tehnologie a adus cu sine un câmp electromagnetic (un EMF) propriu. Chiar dacă aprindem un bec sau pur și simplu suntem într-o încăpere electrificată, ne aflăm sub influiența unor EMF-uri. Acestea sunt pretudindeni: la serviciu, acasă, în autobuz, în tranvai, în metrou, în autoturism, în buzunar, oriunde. Suntem radiați de la culcare și până la trezire. Suntem radiați permanent: când ne odihnim, când lucrăm, când ne plimbăm.


Tableta, telefonul mobil au devenit jucăria preferată a copiilor. Părinții nu le mai  cumpără o mașinuță, o păpușă, o minge sau o coardă și, cu bună știință, îi  imobilizează în casă. Plămânii lor nu mai respiră aerul curat din curte, din parc,   vederea le este afectată, se cocoșează și de mici îmbrățișează o viață sedentară.

                                   Dar astea sunt problemele care se văd. Din păcate cele care nu se văd sunt mai periculoase și... ignorate. Deși părinții aruncă bani grei pe acele device-uri, nu iau în calcul dispozitive care să îi protejeze de radiații. Expunerile repetate și apoi îndelungate la radiații crează probleme grave de sănătate. Așa părinții ajung să se întrebe: ”De ce îl doare capul pe copilul meu?”, ”De ce e amețit, trist și se izolează mereu în camera lui?”, ”De ce are probleme de memorie, greață și are senzații de furnicături și arsuri?”, ”De ce doarme ziua și nu noaptea?”...


Bineînţeles, nu doar expunerile la EMF pot avea aceste cauze. Dar, dacă suferi de oricare dintre aceste simptome şi nu cunoşti cauza, nu ţi se pare logic să îţi evaluezi expunerea la EMF şi să le reduci, pe cât posibil?
Principalul mesaj este că poţi reduce foarte mult expunerea la EMF.
Prin urmare, un EMF extern, ce creează un curent electric în organism, interferează cu numeroase procese biologice, pe care, în timp, le afectează. În felul acesta apare boala; la început la nivel energetic, apoi celular. Și e o boală parșivă. Din momentul în care începe să se manifeste (să fie simțită), de multe ori e prea târziu. 

Este dovedit științific că organismul nostru funcționează foarte bine când ajung în el substanțe care au o frecvență de vibrație între 62 – 78 Mhz. 
Conform studiilor făcute de dr. Călin Mărginean, acesta menționa: ”Când eu te contactez pe tine utilizând telefonul mobil, el va emite între 1,9 - 3 GHz (Giga-Hertzi) ca să conecteze antena de telefonie mobilă, iar aceasta pe tine. La 1,9 - 3 GHz înseamnă că telefonul mobil emite între...1.900.000.000 și 3.000.000.000 de vibraţii pe...secundă, vibraţii care trec prin fiecare celulă a corpului meu, dar mai ales a capului / craniului / creierului... etc!... Dacă îl ţin la ureche să ţârâie pană când tu răspunzi, îmi ”prăjesc” efectiv creierul!... Așa azi, mâine, peste 10 ani…! Să nu cumva să uiți că iradierea este cumulativă, deci se însumează orice doză ”încasată”!!!”
Da, câmpul electromagnetic al unui telefon celular poate penetra 4-6 cm în
creierul uman.

Dar până la urmă telefonul mobil a devenit o necesitate. Nu ne mai putem lipsi de el, de televizor, frigider, mașina de spălat, de fierul de călcat, de aspirator, dispozitivele wireless, cuptorul cu microunde...!!! 
Întrebarea e ”Cum putem să evităm pe cât e posibil expunerea la EMF?”

Ținând cont de situațiile de mai jos!
Asociate cu cancerul, boala Alzheimer, scleroza multiplă, oboseala cronică, avorturi spontane şi o serie de alte boli devastatoare, câmpurile electromagnetice (EMF) sunt o problemă modernă serioasă. Iar expunerea la acest tip de radiaţii este aproape imposibil de evitat. Însă, cu o alimentaţie sănătoasă, cu un grad mai ridicat de conştientizare a problemei și apelând la anumite dispositive de protecție, pericolele EMF pot fi reduse.

1.    Locuința (locul ei pe teren).
Deși este prevăzut prin lege ca ea să fie amplasată la o anumită distanță față  
 de rețelele electrice de înaltă tensiune și față de antenele de mare putere, în realitate, datorită corupției, nu toți constructorii respectă ed litteram aceste recomandări. Un alt aspect, de data aceasta invizibil, este prezența sub locuințe a apelor subterane curgătoare și a liniilor și nodurilor Hartmann. Ele nu se văd, dar se simt în timp și pot influiența cu ușurință negativ organismele vii (omul). Prin amplasarea ”Discului E-Protect Home” în vecinătatea locului unde îți desfășori mai des activitatea la serviciu, acasă (sau dormi), acesta îți va oferi o protecție eficientă pe o rază de 2,5 m împotriva tuturor dispozitivelor și factorilor care emit radiaţii.

De preferat este ca de două ori pe an să facem o investigație și un tratament la aparatul SCIO. În urma unor astfel de investigații, la C.M.Sănătatea din Craiova, medicii noștri au găsit multe cazuri cu organisme afectate de nodurile (liniile) Hartmann. Două însă nu le voi uita niciodată. S-a prezentat un domn director. Prima informație: ”organism afectat de nod Hartmann”. Din vorbă în vorbă s-a aflat că și fostul director se îmbolnăvise subit și murise. Așa s-a clarificat misterul. Problema era poziția biroului în încăpere. Mutându-se biroul în încăpere și urmând un tratament natural, boala a dispărut. O altă situație a fost cu două fetițe. De 6 luni, de când murise bunicul lor și ele fuseseră mutate în camera lui, aveau note slabe la învățătură, erau obosite și palide. Au fost mutate înapoi în camera lor și, cu un tratament CaliVita au revenit la normal. 
În lipsa unui tratament la SCIO, de mare ajutor poate fi aparatul BioHarmonex cu programul REZONANȚĂ SCHUMANN. REZONANȚA SCHUMANN - este frecvența câmpului electromagnetic al Pământului, la valoarea exactă  de 7,8 Hz. Acest câmp electromagnetic modulează, provoacă și armonizează miile de reacții biochimice care au loc în fiecare secundă în organism. Indirect, acest câmp este corelat cu sănătatea organismului uman, cu starea de conștiință și cu sufletul.

Deși Rezonanța lui Schumann a putut fi confirmată prin măsurători la momentul descoperirii sale, în prezent este mult mai greu să o detectăm din cauza faptului că atmosfera noastră este inundată de radiații create de om și de tot felul de frecvențe. Acest lucru indică faptul că tehnologiile fără fir din ziua de azi slăbesc semnalul nostru natural, de care, atât corpul cât și mintea, au nevoie pentru a funcționa sănătos. Explică aceasta, creșterea cazurilor de cancer în ultimele decenii?... 
Dacă luăm în considerare Rezonanța lui Schumann și importanța acesteia pentru sănătate și creație, ne putem da seama că poluarea energetică a aerului nu face niciun bine.        
           
2.    Mijloacele de transport și spațiile unde staționăm în afara locuinței.
Suntem sub influiența EMF oriune. Din fericire, pentru astfel de situații, există ”Cardul E-Protect Personal”. De mărimea unui card bancar, pus în buzunar, acesta protejează de EMF oriunde persoana care îl poartă.

3.    Telefoanele mobile.
Telefoanele mobile transmit şi primesc semnale folosind unde electromagnetice. Experimentele pe şobolani au demonstrat că genele ADN pot fi deteriorate de radiaţia telefonului mobil, iar celulele sunt afectate. Aceasta este o explicaţie plauzibilă pentru apariţia unor manifestări precum insomnia, pierderea memoriei, ameţeala, greaţa, concentrare slabă, subţierea firului de păr, probleme de vedere, afecţiuni respiratorii, tumori cerebrale şi anevrism. De aceea, e recomandat să-ţi închizi telefonul mobil pe timpul nopţii sau cel puţin să-l păstrezi în afara dormitorului. De asemenea, este bine să ştii că, la realizarea conectării, telefonul emite radiaţii la capacitate maximă, astfel că este bine să duci aparatul la ureche după ce a fost stabilit contactul cu persoană apelată.

4.    Calculatorul / laptopul.
Studiile medicale au arătat că bărbaţii care ţin adesea laptopul pe genunchi devin infertili. De asemenea, conform Journal of Medicine, apar şi următoarele manifestări: ritm cardiac neregulat, afecţiuni ale somnului, avorturi spontane, dureri de cap severe, probleme tiroidiene, scăderea nivelului de energie, stres, ameţeală, memorie slabă şi un libido redus.

”STICKERUL E-Protect” protejează împotriva radiațiilor produse de: 
•    telefonul celular propriu,
•    laptop, tabletă, calculator,
•    televizor,
•    autoturism... 
Subțire și de mărimea unui bănuț, el poate fi aplicat ușor și oriunde pe aceste aparate.

5.    Apelând la o alimentaţie corespunzătoare.
O alimentaţie bogată în substanţe nutritive este de asemenea extrem de importantă. Iată care sunt substanţele şi superalimentele care te                        protejează împotriva radiaţiilor electromagnetice: vitamina D3,  legumele marine, spirulina, fructele noni, curcumină, complexul de                                 vitamine B, melatonină, acizi graşi Omega-3, seleniu, zinc, cell XC graviola, selenium, etc.

6.    Cuptorul cu microunde
Microundele sunt unde foarte scurte de energie electromagnetică care fac    parte din spectrul de energie al naturii. Acestea determină moleculele de apă din mâncare să se rotească de câteva miliarde de ori pe secundă,  fapt ce duce la o încălzire rapidă a preparatelor. 
Este dovedit științific că, în condițiile în care alimentele vibrează cu frecvențe mai mari de 72 Mhz, ele îmbunătățesc procesele metabolice și ajută producția de energie. Alimentele gătite, procesate, arse și îmbogățite cu aditivi alimentari, vibrează cu frecvențe de 10 – 30 Mhz și nu sunt benefice din punct de vedere energetic pentru organism. Folosirea cuptorului cu microunde omoară alimentele. Vibrațiile lor au o frecveță 0 (zero) Mhz, adică duc spre un cancer galopant.

7.    Dispozitivele de protecție sunt toate testate şi recomandate de Instituţia  Internaţională pentru Cercetarea Electrosmogului (IGEF). 

Ele se dau la pachet sub forma:
1.    STICKERUL E-Protect – se primește într-o folie cu 1 sau 4 bucăți.

2.    CARDUL E-Protect Personal - se livrează într-un pachet ce cuprinde:
•    1 buc. ”Card E-Protect Personal” 
•    2 buc. ”E-Protect Sticker”

3.    DISCUL E-Protect Home – se livrează într-un pachet ce cuprinde:
•    1 buc. ”Disc E-Protect Home”
•    1 buc. ”Card E-Protect Personal” 
•    2 buc. ”E-Protect Sticker”

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!