Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Produse Calivita care cresc apetitul sexual, potenta si fertilitatea masculina

Produse Calivita care cresc apetitul sexual, potenta si fertilitatea masculina

Produse Calivita care cresc dorinta sexuala, potenta si fertilitatea masculina

 
In secolul trecut, renumitul psihanalist Sigmund Freud a sustinut ca 90% din problemele psihice au ca substrat sexualitatea. Tehnologia a facut posibil ca cercetatorii sa afle exact ce determina organismul sa functioneze sexual bine sau rau in majoritatea cazurilor.

Mare parte din deficientele de potenta, fertilitate si dorinta sexuala sunt cauzate de trei probleme...
  1. Mai intai, toti barbatii au nevoie de o cantitate suficienta de testosteron, hormonul masculin principal in organism. Daca nivelul de testosteron este scazut, dorinta sexuala este scazuta si nu exista capacitatea de a obtine o erectie.
  2. In al doilea rand, nivelul crescut de colesterol este asociat cu impotenta. Pentru fiecare crestere de 10 puncte a nivelului de colesterol apare o marire cu 32% a riscului de impotenta.
  3. In al treilea rand, exista in creier nervi numiti receptori alfa-2-adrenergici. Daca acesti receptori sunt activati, ei vor impiedica valvele sanguine din penis sa se deschida. Pe masura ce oamenii inainteaza in varsta, acesti receptori raman tot mai mult si mai frecvent in stare de alerta, probabil din cauza deteriorarii firesti a creierului in procesul de imbatranire (oxidare celulara).
Cercetatorii au descoperit modalitati foarte eficiente de a corecta prima si cea mai importanta dintre cauze in contextul in care nu sunt necesare prescrieri de substante chimice, injectii sau operatii. Unul dintre raspunsuri este legat strict de regimul alimentar...
Zincul este prezent in cantitati importante in aparatul genital masculin, prostata si testicule. Acest mineral este implicat in sinteza spermei si a lichidului seminal. El participa si la sinteza testosteronului. Organele sexuale masculine folosesc mai mult zinc decat oricare alta parte a organismului. Nu e de mirare ca atat de multi barbati au probleme sexuale, conform profesorului Denham Harman, de la Facultatea de Medicina a Universitatii Nebraska. El sustine ca aproximativ 90% din populatie are un regim alimentar sarac in zinc. Motivul este epuizarea solului. Plantele pe care le consumam extrag zincul din sol, dar ingrasamintele comerciale nu inlocuiesc zincul. Dupa cateva decenii de cultivare, in sol nu mai ramane zinc, asa ca hrana pe care o consumam este lipsita de acest element nutritiv important.

Daca exista cat de putin zinc in alimente, mare parte se pierde in sistemele de prelucrare a hranei. Deficienta de zinc la copii determina dezvoltarea sexuala intarziata, lucru demostrat de studiile efectuate de catre doctorul Ghovami la sectia de Pediatrie a Centrului Medical din New York.
Doctorul A. T. Crochestt de la Facultatea de Medicina a Universitatii Rochester a dovedit prin testele sale clinice ca nivelul de testosteron al barbatilor carora li se administreaza suplimente cu Zinc creste spectaculos.
Doctorul H. G. Kynaston a dovedit intr-un studiu clinic publicat in revista medicala "Urologia" ca barbatilor infertili carora li s-au administrat suplimente de Zinc timp de patru pana la opt saptamani au produs cu 45% mai multa sperma decat inainte.

Legatura dintre Zinc, ca amplificator al masculinitatii (prin stimularea secretiei de testosteron) si inteligenta, a fost pusa in evidenta de cele mai recente studii in domeniu. Cresterea secretiei de testosteron si-a dovedit efectul benefic inn stimularea functiilor cerebrale si in tratamentul schizofreniei. In plus, cu totii stim ca testosteronul, hormonul sexual masculin, este implicat direct in dezvoltarea aparatului muscular.
Metoda cea mai buna de crestere a cantitatii de testosteron din organism este cea in care fiinta umana este ajutata sa isi imbunatateasca capacitatea de a-si produce singura necesarul. Acest ajutor vine din administrarea zincului alaturi de folosirea unei alimentatii potrivite scopului (polenul fiind cu precadere indicat). De un real ajutor sunt si dusurile scrotale, alternanta rece-cald (nu fierbinte!) ducand la o mai buna irigare a zoneei si in final la eliberarea de hormoni masculini.

Din oferta de produse CaliVita pe baza de Zinc fac parte atat preparate care contin si zinc alaturi de alte vitamine si minerale (Energy & Memory, Full Spectrum, SuperMega 50), precum si preparate exclusiv de Zinc , de exemplu Mega Zinc.
 

O schema de tratament completa, armonioasa si eficienta pentru o viata sexuala masculina activa si performanta (potenta, fertilitate si apetit sexual), ar trebui sa includa consumul asociat al urmatoarelor produse:
  1. Mega Zinc - stimulator dovedit al secretiei masculine de testosteron 
  2. Rhodiolin - echilibrator al sistemului nervos central, recomandat pentru ameliorarea cauzelor psihogene ale problemelor de erectie;
  3. Mega Q Protect - produs recomandat pentru efectul sau de stimulare a circulatiei periferice, cu precadere in zona organelor uro-genitale;
  4. Senior Formula sau Vital A/B/AB/0 - preparate naturale special concepute pentru revitalizarea si tonicizarea generala a intregului organism;
  5. Vital Man - un bun afrodisiac si stimulator al apetitului sexual natural.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!