Alergia- solutia naturala impotriva acesteia -Immunaid, CaliVita

Alergia- solutia naturala impotriva acesteia -Immunaid, CaliVita
Alergia este consecinta hiperactivitatii sistemului de aparare a organismului (sistemul imunitar). Sistemul de aparare asigura protectia organismului impotriva agentilor patogeni si a efectelor nocive ale mediului inconjurator. Daca aceste substante straine organismului depasesc un anumit prag, sistemul de aparare va fi afectat. Astfel, sistemul nostru imunitar va avea o reactie exagerata chiar si la substantele care se gasesc in mod obisnuit in jurul nostru. Imbolnavirea poate fi cauzata de unul sau mai multi factori. Acestia pot fi: predispozitia genetica la alergii, consumul de medicamente, materialele sintetice, aerul poluat, stilul de viata neadecvat (sedentarism, stres) sau indispozitia psihica. in general, primul contact cu factorii care provoaca alergia nu declanseaza imediat simptomele, acestea aparand doar dupa contacte repetate. La inceput, organismul nostru devine sensibil doar la un singur tip de alergen, apoi la mai multe.


GHEARA MATEI

Este o planta utilizata in mod traditional de catre indienii din America de Sud, de mai bine de 2000 de ani. Stiinta moderna a identificat substantele active ale plantei, care sunt considerate printre cele mai eficiente fortifiante ale sistemului imunitar. Stimuleaza sistemul imunitar prin accelerarea formarii si activitatii limfocitelor, precum si prin accelerarea functiei leucocitelor de eliminare a celulelor straine, a agentilor patogeni si a substantelor nocive.

Functii si proprietati:

- elimina virusurile;
- amelioreaza si impiedica producerea inflamatiilor;
- este un puternic antioxidant;
- este diuretic;
- este antipiretic;
- stimuleaza functiile sistemului nervos vegetativ parasimpatic, ajuta la relaxarea acestuia.


ZINCUL

Din punct de vedere al functionarii sistemului imunitar are un rol unic, neputand fi inlocuit de nici un alt oligoelement. Accelereaza formarea si activitatea elementelor cu rol in sistemul de aparare al organismului, adica a fagocitelor si limfocitelor. Este unic datorita efectului sau asupra timusului. Limfocitele care se formeaza in maduva osoasa ajung in timus si aici se transforma in asa-numitele limfocite-T, care au un rol deosebit de important in protectia impotriva bolilor. Pentru aceasta este necesar hormonul numit timulina, insa, pentru functionarea acestui hormon, zincul este indispensabil. In cazul deficientei de zinc, timulina isi pierde eficienta. In consecinta, nu se produc limfocite intr-o cantitate suficienta si, astfel, persoanele respective pierd protectia oferita de sistemul de aparare al organismului.

• Cercetarile clinice au confirmat ca un nivel scazut de zinc in organism predispune la diferite boli. Predispozitia este direct proportionala cu nivelul de zinc.


Alergia si raceala prezinta simptome asemanatoare... Cum putem stabili daca este vorba despre alergie sau raceala?


INDICI VALORI pt. RACEALA VALORI pt. ALERGIE

Durata simptomelor...............zile.........................................saptamani, luni
Stranut................................amelioreaza starea...................nu amelioreaza starea
Tuse....................................uscata....................................rareori 
Secretie...............................nazala galben-verzuie..............transparenta
Daca antibioticele ajuta.........uneori.....................................deloc
Schimbarea locatiei..............nu ajuta..................................amelioreaza simptomele



Produsul Immunaid de la CaliVita ofera protectie impotriva alergiilor de tot felul prin inglobarea in compozitia sa a acestor doua elemente esentiale, fiind un bun sustinator natural al sistemului nostru imunitar.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!