Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

7 sfaturi pentru o prostata sanatoasa

7 sfaturi pentru o prostata sanatoasa
Cancerul de prostată este o problemă din ce în ce mai frecventă. Statisticile spun că aproximativ 46 la sută dintre bărbații din Statele Unite cu vârsta cuprinsă între 50 și 59 de ani suferă de cancer de prostată. Există peste un milion de proceduri de biopsie a prostatei efectuate anual în SUA.

 Acestea implică inserarea unor ace în glandă, însă prezintă un risc mare  de  complicații. 

Aproximativ 25% dintre aceste proceduri sunt raportate ca fiind pozitive pentru cancerul de prostată.
Cancerul de prostată este de obicei în creștere lentă. Majoritatea bărbaților de peste 70 de ani au o șansă de 50% de a dezvolta prostată sau hiperplazie, care totuși, nu este echivalentul cancerului de prostată. Există un test pentru prostată. 

Potrivit Cancer.gov, „Nu există un nivel normal sau anormal de antigen specific prostatei (PSA) în sânge. În trecut, majoritatea medicilor au considerat nivelul  PSA de 4,0 ng / ml și mai puţin ca fiind normal. Prin urmare, dacă un bărbat a avut un nivel PSA peste 4.0 ng / ml, medicii ar recomanda adesea o biopsie de prostată pentru a determina dacă se pune problema detectării cancerului de prostată. 

Cu toate acestea, studii mai recente au arătat că unii bărbați cu niveluri PSA sub 4,0 ng / ml suferă de cancer de prostată și că mulți bărbați cu niveluri mai ridicate nu suferă de cancer de prostată.   
În plus, diverși factori pot determina fluctuația nivelului PSA al unui bărbat, inclusiv: vârsta, prostatita sau o infecție a tractului urinar. Biopsiile prostatei și chirurgia prostatei cresc, de asemenea, nivelul PSA. 
 

Deci, ce puteți face astăzi pentru a vă menține prostata sănătoasă în mod natural? 


1.Menţineţi o dietă sănătoasă - mâncați organic și evitaţi alimentele modificate genetic cumpărate din supermarket şi/sau importate din diverse ţări. Roșiile, broccoli, conopida, nucile, semințele de dovleac, ceaiul verde și vitaminele D, E, K, zinc și seleniu sunt deosebit de bune în lupta împotriva cancerului de prostată cu condiţia să fie preluate din surse cât se poate de naturale, de la mici cultivatori. 

Pe de altă parte, consumul de alimente extrem de procesate sau la grătar poate crește probabilitatea de cancer de prostată. Evitați: floricele la cuptorul cu microunde, pește de crescătorie, orice aliment artificial și prea mult alcool.      

2.Luați în considerare Saw Palmetto : Există aproximativ 100 de studii clinice despre Saw Palmetto în legătură cu sănătatea prostatei. Saw Palmetto, utilizat în combinație cu semințele de dovleac creează un rezultat sinergic pozitiv.  Saw Palmetto este un supliment alimentar pe bază de extract de palmier pitic pentru prostată sănătoasă.

3.Inul - Un studiu realizat în 2008 a descoperit că doar câteva semințe de in,  timp de 21 de zile pot reduce semnificativ evoluţia cancerului de prostată.     

4. Verificați nivelul de testosteron. Nivelurile scăzute de testosteron și un nivel crescut de estradiol la bărbați determină o creștere anormală a glandei prostatei. Nivelurile de estradiol la bărbați cresc odată cu înaintarea în vârstă. În conformitate cu studiile doctorului Abraham Morgentaler, autorul cărţii „Testosterone for Life/Testosteron pentru viaţă”  bărbații cu testosteron scăzut sunt expuşi unui  risc mai mare. Unele cauze ale estradiolului crescut pot include consumul de apă din bidoane de plastic, gătitul în plastic dar și utilizarea și inhalarea substanțelor chimice sintetice (adică parfumuri, șampoane etc.)      

5.Despre frunza de urzică se spune că previne conversia testosteronului în dihidrotestosteron, blocând simultan sinteza de estrogen, contribuind la restabilirea unui echilibru hormonal sănătos. Este o plantă care se găseşte foarte uşor, o alternativă la îndemâna oricui pentru o prostată sănătoasă.

6.Rodia este un fruct plin de surprize plăcute pentru o prostată sănătoasă! Există multe cercetări asupra efectelor pozitive în cazul multor tipuri de cancer și probleme de sănătate. 

7.Este, de asemeanea, bine de ştiut că statina, un medicament care reduce nivelul de lipide din organism, poate crește riscul de cancer de prostată conform unor studii. De aceea se recomandă statina naturală, oxidul nitric, care se găseşte sub formă de suplimente alimentare.   

 Ducând o viaţă echilibrată din toate punctele de vedere, fără excese de niciun fel, şi când spun aceasta mă refer la alimentaţie, să fie pe cât posibil naturală, la consum moderat de alcool dar şi la relaţii intime susţinute într-un ritm moderat, ne putem asigura că ne bucurăm de prostată sănătoasă.

In pagina urmatoare gasiti:

Adenom de prostata treatament naturist - Hipertrofia prostatei (advita.ro)

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!