Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

12 Remedii la domiciliu pentru a invinge oboseala

12 Remedii la domiciliu pentru a invinge oboseala
12 Remedii la domiciliu pentru a invinge oboseala

Mai jos sunt câteva dintre cele mai bune și eficiente remedii pentru oboseală, majoritatea disponibile în bucătăria ta.

1. Cafeaua
Facultățile tale mentale revin pe drumul cel bun după o cafea. Omul ar trebui să o bea cu moderație, altfel va ajunge la insomnie și anxietate. Depinde ȋnsă mult de structura organismului persoanei, de nivelul său de toleranță la cofeină.
2. Lichide, ca remedii pentru oboseală
Trebuie să bei mult suc natural, lapte și apă pentru a rămâne hidratat. Deshidratarea poate provoca oboseală.
3. Ouă, ca remedii pentru oboseală
Ouăle conțin multă proteină, vitamina A, fier, acid folic, riboflavină precum și acid pantotenic. Mănâncă un ou pe zi, așa cum doreşti, fiert, ochi sau omletă și simte-te bine. Oul este unul din cele mai bune remedii naturale.
4. Lapte degresat
Adaugă niște proteine ​​la carbohidrații pe care ȋi consumi. Poate mănânci gogoși și clătite cu mult sirop. Ştiai că acestea te poate face să te simți somnolent? Ele conțin o mulțime de carbohidrați. Ei produc serotonină, un neurotransmițător, care se acumulează în creier provocând somnolență.
5. Fructe și legume, ca remedii pentru oboseală
Mănâncă o mulțime de fructe și legume, cum ar fi bananele și legumele cu frunze verzi. Sucul de grapefruit este foarte bun pentru a recâștiga energia pierdută.
 6. Migdale, ca remedii pentru oboseală
Înmoaie peste 5-6 sâmburi de migdale în puțină apă peste noapte. Dimineața următoare, după scurgerea apei, ia sâmburii, ȋndepărtează coaja şi macină-i. Amestecă-i cu cantități egale de pudră de bomboane de zahăr ars și puțin unt proaspăt. Ȋn plus, bea la primele ore ale dimineții o cană cu lapte. Astfel, creierul se tonifiază. De asemenea, această combinaţie este utilă în tratarea tusei cronice, a răcelii și a durerilor de cap. Este un tonic general.
7. Mişcare
O modalitate de a câștiga energie este să facem mai multă mişcare. Ar trebui să facem exerciții de dimineață, devreme și să facem cel puţin o plimbare.  Când facem exerciții fizice, ritmul cardiac crește și consumăm mai mult oxigen. 
8. Ceai verde
Bea ceai verde! Este mult mai bine decât cafea şi alte ceaiuri. Nu conţine la fel de multă cofeină precum cafeaua şi este o sursă de antioxidanţi.
9. Urmează o dietă corectă
Persoanele care urmează o dietă bogată în fibre, în special la micul dejun, se simt mai atente pe parcursul zilei. Urmează o dietă bine echilibrată, care îţi oferă toate substanțele nutritive esențiale și nu sări niciodată peste micul dejun. Ești ceea ce mănânci și asta se aplică și creierului tău. Nu uita să bei apă ȋn funcţie de număl de kilograme pe care le ai. Există online aplicaţii care ȋţi spun de câtă apă ai nevoie.
10. Oferă-i creierului tău pauză
Să lucrezi la un birou toată ziua poate fi obositor. Pauzele frecvente sunt o soluție excelentă. Fă pauze scurte între activităţi, pentru a te relaxa și a-ţi recupera nivelul de energie.
11. Ascultă muzică
Ascultă piesa ta preferată şi lasă-ţi mintea liberă, să se deconecteze de la activitatea pe care o desfăşori de ceva timp. Muzica relaxează mintea, aşa că, nu uita de ea.
12. Dormi 8 ore în fiecare noapte
Când ai un program de somn adecvat, creierul tău funcționează mai bine și te poți concentra corect asupra muncii tale. Dacă dormi mai puțin, te vei simți amețit și leneș toată ziua. Deci dormi 8 ore liniştit în fiecare noapte.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!