12 Beneficii ale usturoiului

12 Beneficii ale usturoiului
1. Tratează cu usturoi răceala
Suplimentele cu usturoi sunt luate de numeroase persoane pentru a ajuta la stimularea sistemului imunitar și pentru a reduce riscul de a dezvolta o răceală. De fapt, când au luat suplimente obișnuite cu usturoi, oamenii au descoperit că simptomele lor s-au redus cu 70% și au durat și mult mai puțin timp. 

 2. Tratează cu usturoi tensiunea arterială
Hipertensiunea arterială poate duce adesea la o serie de afecțiuni grave și potențial fatale. Acestea includ bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale. Studiile au descoperit că usturoiul poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și, astfel, la reducerea riscului acestor afecțiuni. 
Are proprietăți antioxidante care ajută la reducerea efectelor radicalilor liberi.


 3. Tratează cu usturoi colesterolul ridicat
Usturoiul poate ajuta și la reducerea colesterolului. De fapt, dacă luăm un supliment zilnic cu usturoi
s-ar putea ajunge la reducerea colesterolului cu aproximativ cincisprezece la sută.  Adaugă usturoi în meniu pentru a reduce nivelul de colesterol.

4.Reduce riscul de Alzheimer
Boala Alzheimer este adesea legată de deteriorarea oxidativă cauzată de radicalii liberi. Usturoiul conține nivel ridicat de antioxidanți care ajută la protejarea celulelor contra acestei deteriorări oxidative. 

5.Antibacterian și antiparazitar
Usturoiul este bine cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene. Dar este, de asemenea, antiparazitar, ceea ce înseamnă că poate face mai mult decât să combată infecțiile bacteriene. Gargara cu o gură de apă cu usturoi poate ajuta la combaterea unei game largi de infecții. Este posibil să nu fie cel mai frumos miros, dar va ajuta la stimularea sistemului imunitar și protejarea împotriva infecțiilor.

6.Îmbunătăţeşte sistemul imunitar
Usturoiul s-a dovedit a ajuta la creșterea producției de celule albe din sânge. Acest lucru face ca organismul să fie mai capabil să combată infecțiile și să prevină deteriorarea cauzată de radicalii liberi. Un mare avantaj al usturoiului este capacitatea sa de a stimula sistemul imunitar. 

7.Previne cariile dentare și infecțiile orale
Usturoiul are proprietăți antibacteriene care îi permit să combată placa dentară și astfel să prevină cariile dentare. De asemenea, poate ajuta la combaterea bolilor gingivale, care este principala cauză a pierderii dinților.

8.Usturoiul poate ajuta la tratarea infecției cu HIV
Au existat studii care au indicat faptul că usturoiul poate ajuta la uciderea celulelor care au fost infectate cu HIV. Un extract din usturoi împiedică posibilitatea de combinare a celulelor normale din sânge cu celulele infectate cu HIV și împiedică replicarea celulelor infectate cu HIV. Studiile sunt încă în desfășurare, deci nu este un tratament concludent.

9. Tratează cu usturoi ulcerul
Usturoiul brut este eficient împotriva bacteriilor care cauzează ulcer. Conținutul de alicină din usturoi reacționează împreună cu proteinele  din corpul tău iar în acest fel se reduce riscul formării ulcerului.

10. Protejează pielea de razele ultraviolete
Usturoiul ajută la protejarea pielii de razele UV dăunătoare ale soarelui. Protecţia este posibilă prin stimularea celulelor de imunitate care previn secreția unui acid. Consumul de usturoi zilnic poate ajuta să prevenim acest lucru și să se dezvolte capacitatea corpului de a combate radiațiile dăunătoare.
11.Reduce pierderea părului
Gelurile cu usturoi pot fi utilizate cu creme cu steroizi pentru a ajuta pacienții cu alopecie. Această afecțiune este cauzată de deteriorarea foliculilor de păr, deoarece sistemul imunitar începe să fie atacat. Există un anumit compus din usturoi care ajută la reducerea acestui răspuns imun și induce o nouă creștere a părului care s-a pierdut. Drept urmare, nu numai că ajută la tratarea alopeciei existente, ci ajută la prevenirea apariției unei situaţii similare viitoare. 

12.Previne obezitatea
Usturoiul poate ajuta la prevenirea obezității prin reducerea acumulării de grăsime. În unele studii, usturoiul s-a dovedit că activează proteinele din țesutul adipos, ficat și mușchi. Acesta transformă apoi substanțele nutritive în căldură în loc să le depoziteze pentru energie. 

 

GarlicMax Calivita  (100 capsule gelatinoase cu extract de usturoi, fara miros
 

Principalul ingredient activ al produsului Garlic Max - usturoiul - protejează şi susţine sănătatea sistemului cardiovascular, iar în combinaţie cu pătrunjelul reglează nivelul de trigliceride în mod natural, contribuind la menţinerea colesterolului la valori normale.

De la ameliorarea simptomelor de gripă şi răceală, până la scăderea tensiunii arteriale, Garlic Max este un produs cu peste 200 de substanțe biologic active – vitamine, minerale, aminoacizi și enzime- care are grijă de sănătatea ta.  


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!