Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Hemoptizia secundara altor afectiuni pulmonare

Hemoptizia secundara altor afectiuni pulmonare cu exceptia formatiunilor tumorale (nu exista cancer pulmonar):

- C 1000 (1-1-0, dupa masa, previne ruptura vaselor de sange sau capilarelor sanguine prin cresterea tonusului peretilor vasculari).

- Spirulina Chlorella Plus (1-2-0, inainte de masa, actioneaza ca antianemic si imunostimulator, compensand pierderile de substante nutritive din oganism precum si sensiblizarea generala instalata odata cu pierderea de sange; actioneaza totodata ca alcalinizant si cicatrizant).

- Omega 3 (1-0-1, in timpul mesei, merge pe dizolvarea placilor de aterom si protectia de anevrism, faciliteaza o buna circulatie sanguina atat in caile repiratorii cat si in restul organismului, previne emboliile sau trombii vasculari - acele cheaguri de sange care pot bloca importante cai de acces ale oxigenului catre organe si tesuturi).

- Smokerade (0-1-1, dupa masa, se adminisreaza la persoanele fumatoare precum si la cele nefumatoare care stau intr-un mediu de fumatori, are un continut bogat de antioxidanti care protejeaza imunitatea generala si respiratorie, facilitand oxigenarea cailor respiratorii si a tuturor celulelor).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa) este un bun sterilizator al focarelor infectioase din cavitatea pleurala, previne formarea cheagurilor, este antispastic.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare: CIRCULATION (circulatie si sistem vascular), RESPIRATORY (sistem respirator), DETOX (detoxifiere).

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!