Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Demineralizari prin deficit de multiminerale

Demineralizari prin deficit de multiminerale:

- Power Mins (1-0-1 inainte de masa, asigura necesarul optim de minerale utile sistemului osos care sa previna aparitia sau dezvoltarea focarelor de demineralizare).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0, inainte de masa, 2 luni continuu, sustine sanatatea mucoasei gastrice si metabolismul ficatului, recomandat persoanelor care au luat tratamente cu medicamente anti-inflamatoare; in plus, este un super aliment care aduce in corp vitamine, minerale, enzime, aminoacizi si extracte din plante cu efect benerfic asupra sistemului imunitar, hormonal si nervos.).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: OASE / COLOANA VERTEBRALA, IMUNITATE, CIRCULATIE, MERIDIAN.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica la reducerea acidozei corpului resimitita pregnant la nivelul mineralizarii osoase. Prin scaderea acidozei si alcalinizarea organismului, procesul de demineralizare osoasa inceteaza deoarece sangele nu mai disloca minerale din sistemul osos pentru a-si echilibra ph-ul (sangele nu va deveni acid niciodata caci va imprumuta in permanenta minerale din sistemul osos pentru a realiza nivelul de ph optim). Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea constanta a nutrientilor la celule, fluidizarea sangelui, echilibrarea ph-ului sanguin si nu in ultimul rand hidratarea mult mai intensa la toate nivelele. In plus, circulatia nutrientilor prin organism este mult imbunatatita (incluzand in aceasta categorie mineralele de care organele - inclusiv oasele - au mare nevoie). In paralel cu o hidratare in cantitate corespunzatoare, consumul de apa alcalina poate ajuta foarte mult la recuperarea in cadrul acestei afectiuni.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!