Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Stimularea si echilibrarea meridianelor energetice

Principiile cuantice de tratament energetic si echilibrare prin bio-rezonanta ale aparatului BioHarmonex de la CaliVita

Elementul structural de baza al organismului uman este celula, formata dintr-o combinatie de proteine, apa, ADN, ARN, etc. Prin descompunerea materiei pana la nivel atomic, caracteristicile materiale dispar. Atomii sunt piesele primare din care ia nastere materia. Fizica atomica a secolului XX a cautat sa vada totusi dincolo de structura atomica a materiei. Desi modelul planetar al atomului indivizibil, cu nucleu si electroni ce orbiteaza in jurul sau, a dat raspunsuri solide cu privire la reactiile chimice din mediul inconjurator, totusi, oamenii de stiinta au inceput treptat sa se arate sceptici fata de teoria care identifica atomul drept particula elementara de materie. Elaborarea unor teorii noi a devenit o chestiune de timp deoarece existau fapte experimentale care nu puteau fi explicate. Aprofundarea aspectelor legate de ceea ce exista in interiorul atomului a marcat inceputul revolutiei cuantice, a fizicii subatomice. Fizica subatomica a evoluat foarte mult pana in zilele noastre, demonstrand fara echivoc ca cea mai mica unitate de materie nu este nici pe departe atomul.

Deoarece explorarea dincolo de atom a dus practic la descoperirea unui intreg univers la nivel sub-atomic ce a impus reinventarea legilor fizicii, savantii au denumit particula infinit mica ce sta la baza alcatuirii materiei atomice, in mod simbolic, cuanta. O particula cuantica nu poate fi divizata si nici captata (fixata). Ea reprezinta un infim puseu de energie aflat intr-o continua miscare ondulatorie in spatiu. Max Planck si Albert Einstein au facut aceste desoperiri punand bazele Teoriei Relativitatii. Max Planck a descoperit ca la nivel subatomic materia nu mai exista. Totul se reduce la tendinta de a exista!

Fizicienii au constatat ca particulele cuantice se afla la limita existenta-nonexistenta, putand fi simultan si unda si particula. In fapt Universul poate fi definit ca o retea inseparabila si dinamica de modele energetice aflate intr-un permanent proces de modelare. Noi nu suntem o parte separata de intreg, ci parte integranta a intregului. Lumea noastra Newton-iana de obiecte solide, concrete, se identifica si se intrepatrunde in permanenta cu o lume fluida de energie radianta, in continua schimbare si miscare; un ocean de vibratii, rotatii, fulgerari, particule de lumina, energie si informatie. Modul nostru liniar de gandire, de a vedea si de a ne exprima, trebuie sa se extinda pentru a se acomoda cu aceasta noua realitate. A sosit timpul pentru o noua paradigma sau model al stiintei, realitatii si constiintei. Este vremea sa umplem spatiul dintre stiinta materiala si stiinta alternativa, dintre fizica si metafizica, dintre experimentul stiintific exterior si experienta personala interioara.

Teoria cuantica dezvaluie existenta unui camp energetic cosmic, universal, in care toate elementele sunt corelate la nivel subatomic, cuantic, apropiindu-se atfel de conceptiile filozofico-religioase de unificare a omului cu Universul si cu Adevarul Absolut.

Totul in aceasta lume se afla intr-o continua miscare, asa cum o piatra aruncata in apa creaza cercuri concentrice, miscatoare, care contin informatii despre cauza (sursa) care le-a produs. Undele radiante emise de cele mai variate procese din Univers se misca in spatiu ducand cu ele un flux urias de energie si informatie. Totul pe Pamant si in Univers exista intr-un spatiu energo-informational.

Sistemul de meridiane energetice al organismului uman reprezinta entitatea energo-informationala a fiecaruia dintre noi. Aceasta retea energetica - ce intrepatrunde toate organele si sistemele, inclusiv sistemul nervos central, determinindu-le functionalitatea - comunica in permanenta cu mediul ambiant primind si generand informatie. Corpul uman are 12 meridiane energetice principale, cate un meridian pentru fiecare organ (inima, plaman, splina-pancreas, rinichi, ficat), pentru fiecare viscer (intestin gros, intestin subtire, stomac, vezica biliara si vezica urinara) si alte cateva meridiane raspunzand de anumite functii ale organismului (activitatea psihica, circulatia sangelui, termoreglarea). Totodata, exista si o multime de meridiane secundare.

Medicina energetica sau bio-energetica se refera la terapiile care folosesc camp energetic: electric, magnetic, sonic, acustic, microunde, infrarosii, pentru a scana sau trata un organism prin detectia si corectia dezechilibrelor energetice. Cele mai multe dispozitive se bazeaza pe sistemul meridianelor energetice de acupunctura.

Sub influenta unui camp energetic extern apar schimbari care se materializeaza la toate nivelele de organizare ale materiei vii: subcelulara, celulara, tesut, organ, sistem si corp. Influenta campului electromagnetic asupra componentelor si structurilor organice este in legatura cu procesele complicate moleculare si biologice de la nivel celular si subcelular. In general, sistemul nervos este cel mai sensibil la impactul electromagnetic, urmat apoi de cel endocrin si mai departe de celelalte. Efectul terapeutic al campului elecromagnetic a devenit o realitate incontestabila a medicinei secolului XXI.

Putem spune ca orice boala sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare aparuta initial la nivelul energiei informationale. Sanatatea poate fi restaurata prin corectarea acestor dereglari, permitand organismului sa-si urmeze calea sa proprie catre autovindecare si restabilirea homeostaziei.


Iata mai jos solutia naturala propusa de CaliVita International pentru echilibrare si tratament bio-energetic...

BioHarmonex 2 sedinte/zi

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0727359797

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!