Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Sinuzita

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul sinuzitei

Sinuzita este inflamatia mucoasei care captuseste cavitatile oaselor fetei (maxilar, frontal, etmoid) si de la baza craniului (sfenoid). Sinuzita este de doua feluri: acuta si cronica.

In sinuzita acuta, durerile au localizari diferite, in functie de osul afectat: suborbitale cu iradieri in molarii superiori (sinuzita maxilara), la frunte cu iradieri in tample (sinuzita frontala); la ceafa (sinuzita sfenoidala) etc. Durerile sunt insotite de scurgeri nazale de secretii mucoase, apoi purulente. Sinuzita poate fi si de natura alergica.

Alimente interzise: dulciurile, condimentele si otetul.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SINUZITA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Sinuzita este o afectiune ce consta in inflamatia si acumularea secretiilor la nivel sinusal. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex (1-1-1 la adulti si 1-0-1 la copiii mai mari de 5 ani, in timpul mesei, 2-3 luni continuu, intareste imunitatea bacteriana si virala, sterilizand astfel focarele infectioase).

- White Willow (1-1-1 la adulti si 1-0-1 la copiii mai mari de 5 ani, dupa masa, 2-3 luni continuu, are efect antiinflamator, eliminand durerile sinusale).

- C 1000 (1-1-0 la adulti si 0-1-0 la copii mai mari de 5 ani, administrata dupa masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar conferind protectie impotriva reaparitiei bolii).

Observatie: Se va face o cura a cate un flacon din fiecare produs.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!