Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

HIV / SIDA

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant in infectia cu virusul HIV si boala SIDA

Virusul Imunodeficientei Umane (HIV) este un virus care ataca sistemul imun, si ingreuneaza lupta organismului cu infectiile si cu bolile. HIV este virusul care produce Sindromul Imunodeficientei Dobandite (SIDA). Totusi a fi infectat cu virusul HIV nu inseamna a avea SIDA. SIDA este ultimul si cel mai sever stadiu al infectiei cu virusul HIV. Unii oameni traiesc cu infectia cu virusul HIV multi ani, chiar zeci de ani pana la a avea SIDA.

Diangosticul infectiei cu HIV se pune pe baza analizelor de sange specifice. Ele devin pozitive dupa aproximativ 6-9 luni de la infectare. E important de stiut ca exista purtatori sanatosi de HIV care pot infecta pe partenerii lor sexuali.

In anul 1983 a fost descoperit virusul ca agent infectios si care a primit numele de virus al imunodeficientei umane - HIV 1. In anul 1985, a fost identificat un al doilea tip de virus al imunodeficientei umane - HIV 2.

Virusul imunodeficientei umane se ataseaza de celulele care au pe suprafata lor o proteina numita CD4. Cele mai importante celule sunt limfocite T (sau TH) care au un rol foarte important in protejarea organismului impotriva infectiilor virale oportuniste. Dupa alipirea de celula, in interiorul celulei informatia virala (informatia continuta de virus) este integrata in materialul genetic al celulei (informatia continuta de celula). In acest fel celula este infectata - contine in informatia sa si informatia virusului. De aici exista mai multe posibilitati:

* Latenta - celula nu permite multiplicarea imediata a virusului dar ramane infectata si poarta in permanenta informatia virala
* Multiplicarea - informatia virala este multiplicata si noii virusi (numiti virioni) sunt eliberati din celula, infectand alte celule sanatoase, multiplicarea avand loc pe toata durata vietii celulei
* Distrugerea - celula multiplica atat de mult si atat de intens virusul incat in cele din urma este distrusa sau se autodistruge

Prin infectarea cu HIV, limfocitele T sunt distruse sau nu se mai pot multiplica. Odata cu distrugerea sau inactivarea lor, sistemul imunitar este din ce in ce mai slabit, mai ineficient in lupta cu agentii patogeni, organismul devenind imunodeficitar. O persoana cu imunodeficienta (cu un sistem imunitar slabit), poate fi "doborata" si de o banala gripa.

Infectiile care se instaleaza profitand de sistemul imunitar slabit din cauza infectiei cu HIV se numesc infectii oportuniste. Cele mai frecvente sunt: pneumonia, hepatita, toxoplasmoza, infectiile cu herpes simplex, sarcomul Kaposi. SIDA este ultimul stadiul al infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV) in care apar semnele si simptomele diferitelor infectii oportuniste deja instalate si care incep sa distruga organismul lipsit de aparare. SIDA este un sindrom.

O persoana HIV pozitiva ramane infectata toata viata. Cu toate acestea, ea poate parea si se poate simti sanatoasa pentru o lunga perioada de timp (intre 8 si 15 ani), uneori chiar fara sa stie ca este infectata.

HIV este un retrovirus. Medicamentele folosite in tratarea infectiei cu HIV se numesc medicamente antiretrovirale - ARV. Tratamentul poate folosi mai multe tipuri de antiretrovirale, in diferite combinatii, intervenind in diferitele stadii ale infectarii celulei - atasare, multiplicare, raspandire. Pana in prezebt au fost elaborate medicamente foarte eficiente care incetinesc multiplicarea virusului in organism, astfel incat in prezent, persoanele HIV pozitive pot trai mai mult decat in trecut.

Tratamentele naturiste pot fi de asemenea de mare ajutor prin ridicarea imunitatii si vitalitatii, impiedicarea instalarii unor comportamente aberante la nivel celular, stimularea pozitiva a celor 3 principale sisteme vitale interconectate: nervos-imunitar-hormonal.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru infectia cu HIV si boala SIDA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea optima a infectiei cu HIV si a bolii SIDA recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Immunaid (1-2-1 inainte de masa, intareste si fortifica intreg sistemul imunitar) ALTERNAND la cate 1 flacon consumat cu SambuRex (1-0-1 lingurite inainte de masa, socul si echinaceea din compozitie sunt adjuvante eficiente in terapia contra infectiei cu HIV, prin cure alternative de cate 1 flacon de sirop urmat de pauza o luna - timp in care va fi luat Immunaid). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Immunaid > SambuRex > Immunaid > SambuRex).

- Spirulina Max (1-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu, alga din compozitie este deosebit de valoroasa in terapia contra infectiei cu HIV prin faptul ca reduce sau chiar stopeaza replicarea virusului)

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, are rol antibacterian, antifungic si antiparazitar, prevenind instalarea infectiilor oportuniste in cadrul bolii)

- Zen Thonic (1-1-1 linguri, dupa masa, 3 luni continuu, xantonele din compozitie au capacitatea de a inhiba virusul HIV si de a-l face incapabil sa produca infectii in corp sau sa se raspandeasca virulent)

- Noni - capsule (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, prin aportul de xeronina poate declansa raspunsuri imune deosebite in organism, crescand in acelasi timp rezistenta si vitalitatea celulara; regleaza totodata reactiile la nivel celular, prevenind dereglarile din codurile ADN; asigura echilibrul sistemului nervos in fazele incipiente sau mai avansate ale bolii)


   Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele energetice corespunzatoare: Sistem imunitatar, Sistem nervos, Sistem hormonal, Bioritm, Meridiane energetice.

   Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Observatie: Se pot lua in paralel cu orice tratament prescris.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!