Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Enurezis (incontinenta urinara) la Copii

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul afectiunii enurezis la copii

Aceasta boala consta in eliminarea urinei in mod involuntar si inconstient, mai ales in timpul noptii.

Se poate spune despre un copil ca sufera de enurezis numai atunci cand face "pipi" in pat dupa varsta de 3-4 ani. Suferinta poate dura pana la pubertate, cand, in cele mai multe cazuri, ea dispare spontan. Eliminarea involuntara de urina se mai intalneste si la persoanele varstnice, la unii obezi sau la femeile cu prolaps uterin. In acest caz este vorba de incontinenta urinara. Anumite voci medicale sustin ca tratamentul enurezisului se incepe dupa varsta de 7 ani, dupa altii autori chiar dupa varsta de 4 ani.

In cele mai multe cazuri, enurezisul se remite singur in timp, odata cu cresterea. El este mult mai frecvent la baieti si de aceea se considera ca una din cauzele sale ar fi de natura psihologica.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ENUREZIS. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Enurezisul este eliminarea involuntara a urinei. Enurezis-ul afecteaza 15-20% din populatia de 5 ani, 7% din cei varsta de 7 ani si 1-2% dintre adolescenti si adulti. Principala cauza: "spina bifida" este o malformatie a coloanei vertebrale ce atrage aceste tulburari (enurezis sau nicturie). Ea nu se rezolva cu tratament naturist, dar se poate creste sistemul imunitar si facilita functia urinara. Deobicei enurezisul apare si pe un fond nervos dezechilibrat. Pentru tratarea optima a enurezisului la copil recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni (lichid) (1-2-1, lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar, rezistenta organismului la diverse manifestari asociate spinei bifide si protejeaza sistemul nervos al copilului).

- Para Protex (1-0-1, in timpul mesei, 3 luni continuu, trateaza problemele reno-vezicale, sterilizeaza focarele microbiene existente prevenind astfel aparitia infectiilor).

- Rhodiolin (1-0-1, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza statusul emotional al copilului, somnul fiziologic si in acest mod se consolideaza echilibrul intre nivelul superior reprezentat de scoarta cerebrala si controlul sau asupra mecanismelor tractului urinar).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: sistem urinar, sistem nervos

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea organelor, reglarea metoabolismului.

Observatie: Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si cu alte preparate si mijloace terapeutice.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!