Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Endometrioza

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul Endometriozei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ENDOMETRIOZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Endometrioza reprezinta un dezechilibru hormonal la femeie manifestat prin proliferarea endometrului (mucoasa ce tapeteaza cavitatea uterina la interior). Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; normalizeaza metabolismul hormonilor sexuali feminini prin reglarea intregului ax endocrin la femeie si astfel prevenind proliferarea endometrului cauzata de disfunctia hormonala ovariana).

- Green Care (1-2-1 inainte de masa cu 30 de minute; 3 luni continuu; este extrem de indicat femeilor cu menstruatii abundente - metroragii cauzate de prezenta fibromatozei uterine - si aduce un aport echilibrat de vitamine si minerale, necesar compensarii eventualelor pierderi de sange).

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; regleaza sinteza hormonilor sexuali feminini, creste vitalitatea organismului si previne instalarea sterilitatii secundare).

- Noni (capsule) 1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; este un adaptogen care intervine pe normalizarea impulsului nervos.

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure anual si se poate asocia tratamentul natural cu terapia hormonala clasica.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!