Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Efectele decalajului de fus orar

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru combaterea problemelor legate de adaptarea la un nou fus orar

O noapte nedormita se recupereaza in 8-9 zile, la o medie de 7-8 ore de somn pe noapte. Napoleon spunea ca "un barbat normal are nevoie de 7 ore de somn, o femeie de 8, iar copiii de 9."

Probabil ca unii dintre noi am calatorit cu avionul suficient de mult incat sa suferim din cauza decalajului de fus orar. Spre exemplu, daca am merge in Extremul Orient la diferente de fus orar de 5-6 ore, fiecare "am suferi" diferit schimbarea de fus. Adaptarea la un nou fus orar poate dura si 10-12 zile in sensul ca la ore de varf sau de maxima activitate ne poate fura somnul si oboseala intr-o asemenea masura ca am dormi si pe strada.

Spunea cineva ca zburand spre Apus, spre Americi (de 3 ori), problemele cu adaptarea la fusul orar local au persistat cateva zile, astfel incat in prima noapte nu a facut altceva decat sa numere liniutele de pe tapetul camerei de hotel, in timp ce in cea de-a doua s-a facut manga cu o sticla de jose-cuervo, techila silver. De-abia in cea de-a treia zi lucrurile au inceput sa reintre cat de cat pe fagasul normal.

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament, specifica strict problemelor decalajului de fus orar. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Decalajul de fus orar reprezinta o suma de simptome - precum oboseala, somnolenta - care se instaleaza la unele persoane care calatoresc mult catre destinatii cu diferenta timpului semnificativa fata de locul plecarii. Pentru remedierea acestor simptome recomand personal urmatoarea schema de tratament:

- Energy & Memory (1-1-0 dupa masa, are efect energizant prin cresterea tonusului organismului si imbunatatirea oxigenarii cerebrale la persoanele ce calatoresc mult cu avionul).

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa, creste imunitatea si rezistenta organismului la boli prin aportul echilibrat de minerale si vitamine).

- Rhodiolin (1-0-1 inainte de masa, are efect antistres si de relaxare a sistemului nervos combatand insomniile si starile neplacute).

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!