Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Efect antispastic

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in scop anti-spastic

Antispasticul reprezinta tratamentul cu efect de stopare a spasmelor sau contractiilor de la orice nivel din organism fie musculatura striata, fie musculatura neteda a organelor si vaselor de sange - vezi afectiunile: Crampe musculare, Colica biliara si Colica renala, spasmele musculare din Epilepsie, spasmele uterine din Sindromul premenstrual, spasmele secundare Circulatie sanguina deficitara si Arteriopatia obliteranta, contracturile musculare din afectarile reumatice - Spondiloza, Discopatia, Spondilita anchilozanta.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural ANTISPASTIC. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

In scopul prevenirii recurentelor spastice recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Strong Bones - 1-0-1 inainte de masa, faciliteaza contractia sanatoasa a fibrei musculare.

- Rhodiolin - 1-0-1, inainte de masa, efectul antspastic creat este indirect prin relaxarea centrilor nervosi superiori.

- Stress Management - 1-1-0, dupa masa, este un bun adjuvant pentru echilibrul sistemului nervos vegetativ prin continutul de B-uri.

- Oxy Max (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa) oxigeneaza in profunzime creierul, inlaturand spasmele pe deficit de oxigenare cerebrala.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!