25% Reducere; Consultatii; Promotii; Cadouri; Suna Acum!

Demineralizari prin deficit de Ca si Mg

Demineralizari prin deficit de Ca si Mg:

- Strong Bones (0-1-1, inainte de masa, 3 luni, creste rezistenta osoasa prin fixarea Ca in oase cu aport de Mg si, totodata, combate fracturile) sau Strong Bones Plus (0-1-1, inainte de masa, 3 luni, are efect identic cu predecesorul, numai ca substantele active se gasesc aici in doze mai mari) sau Power Mins (0-1-1 inainte de masa, contine toata gama de minerale esentiale, printre care si Ca si Mg).

- Spirulina Max (1-1-0, inainte de masa, 2 luni continuu, sustine sanatatea mucoasei gastrice si metabolismul ficatului, recomandat persoanelor care au luat tratamente cu medicamente anti-inflamatoare).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: OASE / COLOANA VERTEBRALA, IMUNITATE, CIRCULATIE, MERIDIAN.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului resimitita pregnant la nivelul mineralizarii osoase. Prin scaderea acidozei si alcalinizarea organismului, procesul de demineralizare osoasa inceteaza deoarece sangele nu mai disloca minerale din sistemul osos pentru a-si echilibra ph-ul (sangele nu va deveni acid niciodata caci va imprumuta in permanenta minerale din sistemul osos si de la organe pentru a realiza nivelul de ph optim). In plus, prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - face ca circulatia nutrientilor prin organism sa fie mult imbunatatita (incluzand in aceasta categorie mineralele de care organele - inclusiv oasele - au mare nevoie). totodata apa pura si alcalina fluidizeaza sangele, echilibreaza ph-ului sanguin si nu in ultimul rand hidrateaza mult mai intens la toate nivelele.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!