Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Corp foarte slab - stimulator ingrasare

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru stimularea ingrasarii

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru CASTIGAREA IN GREUTATE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru stimularea ingrasarii (reglarea deficitului ponderal prin castig in greitate si volum) recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa) sau Mega B Complex (0-1-0 dupa masa); prin continutul complex de vitamine B, ofera un echilibru esential in reducerea impactului negativ al stresului asupra metabolismului general si deficitului ponderal. totodata asigura cresterea poftei de mancare si stimuleaza luarea in greutate sau Super Mega 50 (0-1-0 dupa masa - contine vitamine, minerale si aminoacizi in cantitate mare pentru a suplimenta masiv aportul de nutrienti necesari dezvoltarii corporale sau sutinerii efortului epuizant)

- Para Protex (1-0-1 dupa masa, realizeza o protectie optima in anihilarea microbilor prezenti la nivel intestinal care pot impiedica absorbtia principalelor vitamine si minerale in corpul uman).

- Bee Power Royal Jelly (1-1-0 inainte de masa, intervine in stimularea imunitatii si rezistentei pe termen lung a organismului, fortificand in acelasi timp sistemul de aparare si reducand riscul de devitalizare prin slabirea corporala).

- Noni lichid (1-1-1 linguri inainte de masa, este o buna sursa de antioxidanti in revitalizarea generala a organismului dar si pentru stimularea apetitului alimentar la personele suferinde de anorexie deoarece creste pofta de mancare).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul corespuzator de reglare energetica: APARATUL URINAR.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in diminuarea/eliminarea riscului cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si refacerea organelor.

Observatie: Se face cel putin o cura completa (1 flacon din fiecare produs).

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!