Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Cancer de col uterin

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva cancerului de col uterin

Este bine sa cunoastem simptomele de alarma ale unor cancere, pentru a ne prezenta imediat la medic si pentru a incepe cat mai rapid un tratament, pe cat posibil natural, pentru combaterea acestuia.

- Cancer de col uterin: sangerari usoare intre menstruatii (pierderi de culoare roz sau cafenie), uneori provocate de un raport sexual sau in timpul toaletei; cand aceste semne lipsesc, diagnosticul poate fi pus cu ajutorul laboratorului (frotiu vaginal).

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru CANCERUL DE COL UTERIN. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea cancerului de col uterin recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Liquid Clorophyll (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, este anticancerigen, poseda rolul de detoxifiant la toate nivelele in corp, favorizeaza cicatrizarea leziunilor existente in aceasta afectiune, combate tulburarile de tranzit intestinal si anemia secundara).

- Noni (1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, poseda roluri multiple de actiune in aceasta afectiune: este un bun antimutagenic si antui tumoral, intareste sistemul imunitar si rezistenta generala a organismului, ridica apetitul alimentar si combate anemia feripriva).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, are rol anticancerigen si psiho-trofic, prevenind prabusirile de imunitate pe un eventual cumul de stres aferent bolii).

- Coenzyme Q10 (2-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu) sau Resveratrol (1-1-0 dupa masa), imbunatateste oxigenarea celulelor normale impiedicand actiunea substantelor cancerigene asupra lor, contribuind astfel la stoparea evolutiei cancerului.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Meridian (Meridiane energetice).

Observatie: Se poate administra impreuna cu medicatia clasica oncologica.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!