Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Beri Beri

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul bolii Beri-Beri

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru boala Beri-Beri. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Beri Beri este o afectiune datorata carentei de vitamine din grupul B, in special vitamina B1, deficienta manifestata printr-o simptomatologie deloc de neglijat mai ales la persoanele cu o alimentatie dezechilibrata (alcoolici, varstnici, oameni din tarile slab dezvoltate). Pentru tratarea acestei afectiuni recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Mega B Complex (0-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine din complexul B - inclusiv B1 indepartand astfel efectele nocive asupra organelor declansate in urma instalarii bolii) sau Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu).

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, echilibreaza ph-ul si flora intestinala facilitand astfel procesele de digestie si absobtie-ale vitaminelor de grup B).

- Ocean 21 (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, faciliteaza procesul de absorbtie digestiva prin purificarea tubului digestiv si a ficatului).

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!