25% Reducere; Consultatii; Promotii; Cadouri; Suna Acum!

Antiparazitar preventiv

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in profilaxia parazitozelor intestinale

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural de PREVENTIE A PARAZITOZELOR INTESTINALE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Giardioza sau Lamblioza - numita si giardia sau lamblia - este o boala intestinala cauzata de infectia parazitul Giardia Lamblia. Simptomele sunt diaree, crampe abdominale, flatulenta si simptome generale de rau intestinal. Simptomele care apar la copii sunt reprezentate de deficitul de crestere si luare in greutate. Este posibil sa nu mai existe simptome si inca sa fie prezenta infectia parazitara. Pentru tratarea acestei parazitoze recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

Reteta pentru copii:
- Oregano Oil (3-3-3 picaturi in pahar cu apa plata, dupa mese, cu efect de protectie antiparazitara, regland in acelasi timp flora intestinala a copilului).

Reteta pentru adulti:
- Para Protex (0-1-1 in timpul meselor, are efect direct antiparazitar si antimicrobian general, constituind si un excelent suport digestiv).

Observatie: Se efectueaza o cura de 2 luni continuu.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!