Hepatita acuta, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Liver Aid, Digest Ease, SambuRex, Omega 3 si Liquid Clorophyll.
Profită Acum:
Reduceri + Bonusuri și Cadouri. Retur Gratuit!
Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in ameliorarea si tratamentul hepatitei cronice si acute
Hepatita - este o afectiune acuta inflamatorie. Cauzele pot fi : toxinele (arsenic, fosfor, cloroform etc), bacterii, virusul A (epidemica) sau B (de ser).
Hepatita epidemica A sau infectioasa se ia prin alimente sau apa, saliva, sange, urina, de la persoane bolnave.
Hepatita de ser B sau de inoculare se propaga prin transfuzie de sange sau ace de seringa de la persoana bolnava. Virusurile nu se distrug prin simpla sterilizare, ci numai la autoclav.
Hepatita C este tot una virala, fiind cea mai raspandita forma de hepatita cronica de pe intreg mapamondul.
Hepatita D este o suprainfectie a ficatului care apare tot timpul simultan sau ulterior instalarii hepatitei cu virus hepatic B.
Toate hepatitele se manifesta prin oboseala, greturi, balonari, dureri ale articulatiilor mici, diaree sau constipatie, subfebra. In cazul hepatitei A, dupa o saptamana tegumentele devin galbene, urina cafenie. Apar mancarimi, urticarii. Tine 2-6 saptamani. Hepatita de ser (B) tine mai mult, icterul putand sa lipseasca si nu lasa imunitate. Poate trece in hepatita cronica. Cauza cea mai frecventa o constituie abuzul de bauturi alcoolice.
In hepatita ficatul se congestioneaza, isi mareste volumul, celulele hepatice se distrug, locul lor fiind luat de tesut conjunctiv cicatriceal. Grasimile in loc sa se arda se depun in ficat, astfel ca ficatul se sclerozeaza, hepatita cronica devenind ciroza hepatica.
In afectiuni hepatice, culoarea epidermei este galbena. Icterul (galbinarea) este o boala a ficatului si a vezicii biliare, care face ca fierea sa treaca in sange si sa coloreze in galben pielea, albul ochilor, etc. Urina si fecalele prezinta modificari de culoare. Modificarea culorii pielii si mucoaselor se datoreaza pigmentilor biliari (bilirubina). Icterul poate fi provocat de un obstacol pe caile biliare (mecanic), de o alterare a celulelor hepatice (hepatic) sau de o hemoliza (eliberarea hemoglobinei din globulele rosii - hemolitic).
• Hepatita de tip A se transmite atat ereditar cat si digestiv cand nu sunt respectate normele de igiena.
• Hepatitele de tip B se transmit ereditar si sexual. O sursa este bolnavul infectat. Aceasta forma se cronicizeaza si provoaca aparitiei cirozei hepatice sau carcinomul hepatic.
• Hepatita tip C e cea mai periculoasa deoarece in majoritatea cazurilor evolueaza spre ciroza hepatica. Se produc modificari hepatocitare iar antigenul nu mai e recunoscut de sistemul imunitar. In icter, faciesul este galben-vanat iar pielea are miros de mosc. Structura ficatului se modifica, apar noduli si disfunctii hepatice.
• Hepatita tip D dat fiind faptul ca este o suprapunere peste hepatita de tip B, mareste gravitatea bolii, grabind deobicei evolutia spre ciroza hepatica.
Hepatitele in general sunt de 2 feluri: acute (atunci cand debuteaza) si cronice (atunci cand deja s-au instalat pentru toata viata)
Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HEPATITA CRONICA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.
Liver Aid (100 tablete) x 1 buc
Omega 3 (100 capsule) x 1 buc
SambuRex (240 ml) x 1 buc