Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Aberatii cromozomiale in perioada sarcinii

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru prevenirea sau combaterea aberatiilor cromozomiale din timpul sarcinii

Desi nu sunt intens mediatizate in ziua de azi, mutatiile genetice continua sa fie o problema importanta a zilelor noastre, cauza declansatoare a unor astfel de manifestari fiind radiatiile nocive (anumite tipuri de radiatii sau orice fel de radiatie in cantitate mare) dar si abuzul de medicamente (in special la gravide, lucru care poate produce malformatii fatului). Se mai poate vorbi despre posibilitatea aparitiei unor mutatii genetice in cazul existentei unei vieti de cuplu intre persoane cu un anumit grad de rudenie iar exemplele nu se opresc aici.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru combaterea posibilelor anomalii cromozomiale care se pot dezvolta in timpul sarcinii la embrion sau fat. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

La o femeie insarcinata combatem aberatiile cromozomiale ce pot aparea in dezvoltarea embrionului, respectiv a fatului in viata intrauterina prin urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Immunaid - 1-1-1, dupa masa, in primele 3 luni de sarcina, pauza 2 luni, repetata apoi adminstrarea in aceeasi formula 1-1-1 timp de alte 3 luni continuu. Ridica imunitatea generala a mamei si fatului, previne inclusiv instalarea anomaliilor la mama sau la fat.

- Noni lichid - 1-1-1 linguri, inainte de masa, in primele 3 luni de sarcina, pauza 1 luna, repetata apoi adminstrarea in formula 1-1-1 timp de alte 3 luni continuu - ajuta sistemul nervos al fatului si al mamei, mentine tonusul vital fizic si psihic al amandorura, este si o sursa bogata de antioxidanti prevenind astfel anomaliile celulare.

- Spirulina Chlorella Plus - 1-1-0 inainte de masa, in primele 2 luni de sarcina, pauza 2 luni, repetata apoi adminstrarea in aceeasi formula 1-1-1 timp de alte 2 luni continuu. Creste vitalitatea celulara si oxigenarea generala a organismului, prevenind prin aceste 2 mecanisme aparitia de mutatii.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!